05 / 05 / 2024

güneş panel sistemleri

güneş panel sistemleri

Dünya çapında 2012 yılında en fazla güneş paneli satarak lider konuma gelen Yingli Solar’ın Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç,4. Türkiye Enerji Zirvesi’nde düzenlenen “Güneş Enerjisi Lisans Başvurularının Yol Haritası” oturumuna katıldı...

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Kentler güneş enerjisiyle dönüşecek!

Kentsel Dönüşüm ve Güneş Enerjisi konulu Yuvarlak Masa toplantısı EkoRE sponsorluğunda düzenlendi. Toplantıda güneş enerjisi ve temiz enerji kaynaklarının kentsel dönüşümle üretilen yeni binalardaki rolü, akıllı bina sistemleri ve teknolojinin gayrimenkul sektörüne katkıları konuşuldu..

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asi Güneş Enerji Sistemleri Ve Servis Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah Eddıne Al Assy tarafından kuruldu. 

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İlk yerli güneş paneli fabrikası Ankara'da kuruluyor!

Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Murtaza Ata, Karapınar YEKA güneş projesi kapsamında Türkiye'nin ilk entegre panel üretim fabrikasının Ankara'daki Başkent OSB'de kurulacağını açıkladı.

Betages Güneş Enerji Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Betages Güneş Enerji Sistemleri Limited Şirketi bugün Ahmet Selami Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

Balance Güneşli'de iş ve yaşam standardı yükseliyor!

Güneşli ve çevresinin tek A + ofis projesi olarak öne çıkan Balance Güneşli ‘de, güvenlik, konfor ve verimliliğe yönelik maksimum faydayı sağlamak adına akıllı bina yönetiminde entegre çözümler sunan Honeywell ile yaşamı kolaylaştıran özel otomasyon sistemleri geliştirildi.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Gaziantep'te Güneş Enerji Santrali kurulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kente Güneş Enerji Santrali (GES) kurulacağı bildirildi. 4 bin adet polikristal panel kullanılacak projede, sistemin yıllık toplam 1 milyon 750 bin kilowatt enerji üreteceği hesaplandı.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

güneş panel sistemleri Haberi

güneş panel sistemleri




Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, Avrupa’daki güneş enerjisi pazarını ve Türkiye pazarında yaşanabilecek gelişmeleri değerlendirdi.


2012 yılını dünya pazar lideri olarak kapatan, 4.5GW’tan fazla kurulu parkı ve 2,5GW üretim kapasitesiyle dünyanın en büyük fotovoltaik (PV) üreticilerinden olan Yingli Solar, 4. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yer aldı. Enerji sektörünün tüm kesimlerini aynı çatı altında toplayan zirvenin ikinci gününde gerçekleştirilen ““Güneş Enerjisi Lisans Başvurularının Yol Haritası” oturumuna Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç da konuşmacı olarak katıldı.


Başkanlığını EPDK Elektrik Piyasası Daire Başkanı Ahmet Ocak’ın yaptığı oturuma, Uğur Kılıç’ın yanı sıra EPDK Elektrik Piyasası Dairesi Grup Başkanı Elif Ferdal Karakaş, Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Döğerlioğlu Işıksungur ve GENSED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karahan katıldı. Türkiye’nin güneş enerjisi potansiyelinin, geleceğe...