16 / 05 / 2024

Güneşli metro isteği

Güneşli metro isteği

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Huzurlu Marmara Güneşli'nin yüzde 25'i satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın hızla değerlenen noktalarından Güneşli’de yer alan Huzurlu Marmara Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor. Projenin yüzde 25'i lansman öncesinde satıldı.

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Güneşli Park yılbaşında açık mı?

Güneşli Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park yılbaşında açık mı? Güneşli Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Güneşli Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Güneşli Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Güneşli Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Güneşli Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Güneşli metro isteği Haberi

Güneşli metro isteği

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor. Semtin sembolü 97 numaralı otobüsler ise ulaşım ihtiyacını karşılamaya yetmiyor.


İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar Güneşli’de yaşayan vatandaşlar her gün tıklım tıklım otobüslerde yolculuk yapmak zorunda kalıyor. Sebebi ise, Yenikapı-Kirazlı-Havalimanı Metro hattının Güneşli’ye kadar uzatılmamış olması. Halihazırda İETT’nin bölgede  faaliyet gösteren 4’ü direkt iki tanesi de aktarmalı olmak üzere 6 otobüs hattı var; ancak çok yetersiz kalıyor. Güneşli’de esnaflık yapan Mehmet Çam, Yenikapı-Kirazlı metrosunun Güneşli’ye kadar uzatılması halinde birçok minibüs ve toplu taşıma aracının kalkacağından dolayı hem trafiğin hem de insanların rahatlayacağını söylüyor.


İstanbul’un nüfus yoğunluğunun en çok olduğu semtlerin başında gelen Güneşli’de vatandaşlar...