29 / 04 / 2024

güneşlide konut fiyatları

güneşlide konut fiyatları

Toplu konut projeleri ve çöplüğüyle anıları Halkalı ile endüstriyel yapıların yoğun olduğu Güneşli, ulaşım avantajı nedeniyle konut yatırımlarının adresi oldu. Her iki bölgede de metrekare fiyatları 5 bine dayandı...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Konut fiyatları diğer ülkelerde ne durumda? İşte merak edilen o fiyatlar!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında diğer ülkelerde konut fiyatları ne durumda olduğunu da yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. Peki konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla!

GABORAS tarafından özel olarak hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre geçtiğimiz yıla göre ortalama konut fiyatları en çok artan ilçeler açıklandı. Peki konut fiyatları en çok nerede arttı? 5 soruda tüm detaylarıyla...

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Luxera Güneşli daire fiyatları!

Luxera Güneşli daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL'den başlıyor. Proje iki etaptan oluşuyor...

Huzurlu Marmara Güneşli Evleri fiyatları!

İstanbul Güneşli'de konumlandırılan Huzurlu Marmara Güneşli Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor. Projenin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Gökorman Ümraniye konut fiyatları!

Gökorman Ümraniye konut fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Gökorman Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Core Living Güneşli konut fiyatları!

Core Living Güneşli konut fiyatları minimum 340 bin TL'den başlıyor. Core Living projesi İstanbul Güneşli'de Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

güneşlide konut fiyatları Haberi

güneşlide konut fiyatları

Bir dönem TOKİ ve Emlak GYO'nun hayata geçirdiği toplu koııut projeleriyle gündeme gelen Halkalı bölgesi, gerek TOKİ'nin hasılat paylaşımı projeleri gerekse özel sektör yatırımlarıyla nitelikli konut projelerinin adresi oldu. Diğer yandan havaalanına yakınlığı ile öne çıkan Güneşli bölgesi de ofis ve konut yatırımlarının tercihi haline geldi. Yakın zamana kadar ismi anıldığında "Halkalı Çöplüğü"nü akla getiren bu semt son  yıllarda ıssız kimliğinden sıyrılmayı başardı. Halkalı altyapı olanaklarının da hızla gelişmesiyle birçok sosyal nitelikli konut projesine ev sahipliği yapıyor. Adeta bir banliyöye dönüşen Halkalı'da yeni konut yatırımlarının da devam edeceği öngörülüyor. Hayata geçen yeni projelerdeki konut fiyatları birkaç milyon lirayı bulabiliyor.