09 / 05 / 2024

Güney Batı Emlak İnşaat adres 

Güney Batı Emlak İnşaat adres 

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Coldwell Banker rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi!

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker'ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz'ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..

Tulumba BAT-çık’ta kuzey-güney yönü trafiğe açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. yolun ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Batman Güney Raman'daki spor tesisi arsa satışlarını artırdı!

Yaklaşık 60 milyon TL'ye mal olması planlanan Batman'daki 15 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Emlakçılar, son aylarda daha çok arsa satışının Güney Raman çevre yolunda gerçekleştiğini ifade etti.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Güney Batı Emlak İnşaat adres  Haberi

Güney Batı Emlak İnşaat adres 


Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü ısı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisat işleri yapmak. 2-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 3-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı,...