11 / 05 / 2024

Güney Seyhan Devlet Hastanesi

Güney Seyhan Devlet Hastanesi

Adana Valisi Mustafa Büyük: - ''Yoğun nüfusun yaşadığı Güney Bölgesi'nde yapılması planlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin kısa sürede hizmete girmesi, bölgenin önemli bir sağlık ihtiyacını giderecek'' dedi..

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı: 5 ölü!

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit’in kuzeni Lual Akook Wol Kiir’in sivillerin üzerine rastgele ateş açarak 5 kişinin ölümüne sebep olduğu belirtildi.

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Denizli Güney Devlet Hastanesi'nin inşa çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Güney Devlet Hastanesi yapım ve inşa çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti..

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Adana'ya yeni devlet hastanesi inşa edilecek!

Adana Valisi Mustafa Büyük: - ''Yoğun nüfusun yaşadığı Güney Bölgesi'nde yapılması planlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin kısa sürede hizmete girmesi, bölgenin önemli bir sağlık ihtiyacını giderecek'' dedi..

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi Haberi

Güney Seyhan Devlet Hastanesi

Adana Valisi Mustafa Büyük, Güney Seyhan bölgesine Devlet Hastanesi yapılması için çalışma başlatıldığını belirtti. Vali Mustafa Büyük, TBMM  Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve sağlık yöneticileriyle birlikte, Seyhan İlçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada incelemelerde bulundu.

Vali Büyük, burada yaptığı açıklamalarda Türkiye 'de son yıllarda sağlık alanında büyük yatırımların yapıldığına dikkat çekti.


Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsaya Güney Seyhan Devlet Hastanesi yapılması için çalışma başlattıklarını ifade eden Vali Büyük, konuşmasına şöyle devam etti:


''Yoğun nüfusun yaşadığı Güney Bölgesi'nde yapılması planlanan Güney Seyhan Devlet Hastanesi'nin kısa sürede hizmete girmesi, bölgenin önemli bir sağlık ihtiyacını...