02 / 05 / 2024

güneydoguda yeni alış veriş merkezleri

güneydoguda yeni alış veriş merkezleri

2015 yılında bölgelere göre alışveriş merkezi (AVM) potansiyelleri araştırmasının sonucuna göre, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 2010 yılında 7 olan AVM sayısının 2015'te 19'a çıkması bekleniyor...

Temettü nasıl alınır? Bir gün önce alınan hisse temettü verir mi?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Peki birçok yatırımcının tercihi olan temettü nedir ve nasıl alınır, bir gün önce alınan hisse temettü verir mi? Uzmanı bu soruları cevapladı.

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Yeni çalışmalar gündeme bomba gibi düştü! Memura 3600 ek gösterge düzenlemesi geliyor...

Birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanması amaçlanan düzenleme için çalışmalar başladı. İşte detaylar...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Güvenlik korucusu olmak isteyenlere müjde! İki ilde çok sayıda güvenlik korucusu alınacak!

Güvenlik korucusu olmak isteyenler için iki ilden güvenlik korucusu alım ilanı geldi. Bu kapsamda, hangi illerde korucu alımı yapılacağı ve aranan şartlar belli oldu.

Onur Yücekal iş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Onur Yücekal imdir? Hangi üniversiteden, kaç yılında mezun oldu? Çalışma yaşamına ne zaman ve nerede başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Onur Yücekal ile ilgili merak edilenler...

Orhan Geniş nerede okudu? İngiltere’ye neden gitti? Hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevde yer alıyor?

Orhan Geniş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İngiltere’ye neden gitti? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Orhan Geniş ile ilgili merak edilenler...

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

güneydoguda yeni alış veriş merkezleri Haberi

güneydoguda yeni alış veriş merkezleri


2015 yılında bölgelere göre alışveriş merkezi (AVM) potansiyelleri araştırmasının sonucuna göre, Güneydoğu'da 2010yılında 7 olan AVM sayısının 2015'te 19'a çıkması bekleniyor.


Türkiye'de yer alan bölgelerin 2015 yılında alışveriş merkezi (AVM) potansiyelini ortaya koyan KDM AVM Kiralama ve Yönetim Danışmanlık tarafından yapılan araştırmaya göre, 2015 sonu itibariyle faal AVM sayısı 54 ilde 372'ye ulaşacak. Aynı tarihte toplam kiralanabilir alan 12 milyon, bin kişiye düşen kiralanabilir alan ise 157 metrekareye ulaşacak. 


Lider yine İstanbul olacak En fazla AVM sayısının ve kiralanabilir alanın İstanbul'da olacağı belirtilen araştırmada, İstanbul'da 2015'te 125 AVM ve toplam 4.6 milyon metrekare kiralanabilir alan bulunacak. Araştırmaya göre, nüfus yoğunluğu en fazla olan İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, toplam AVM büyüklüğünün yüzde 56'sına sahip olacak. 


Çözüm sürecinin etkisi... 

Araştırmada ayrıca 2015 yılında bölgelere...