23 / 07 / 2024

güneydoğulu yatırımcılar

güneydoğulu yatırımcılar

Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu ( GÜNSIAF ), Gaziantep Girişimci iş adamları Derneği ( GAPGIAD ) ortaklığıyla, ' Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi ' düzenledi...

Kentten kırsala göç hızlandı, yatırımcılar da köylerden arazi alıyor!

2019'da başlayan ve dünyayı kısa sürede etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra kentten kırsala göç hızlandı. Şu sıralar, yatırımcılar da köylere yöneldi. İşte detaylar...

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün de yükselişini devam ederken yatırımcılar adeta hazır olda bekliyor. Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları.

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu!  Yatırımcıları peş peşe uyardı: Dikkat edin

Altın ver para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dil baştan gümüş yorumu geldi. Yatırımcıları ''dikkat edin'' diyerek uyarıda bulundu.

Canlı altın fiyatları: 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın fiyatlaı ile ilgili son dakika gelişmeler 19 Haziranh Pazartesi günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir çok kişi bugün güncel altın fiyatklarını araçtırıyor. O halede 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

güneydoğulu yatırımcılar Haberi

güneydoğulu yatırımcılar

Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu, Gaziantep Girişimci işadamları Derneği ortaklığıyla, 'Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi' düzenledi. 


Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu (GÜNSIAF), Gaziantep Girişimci işadamları Derneği (GAPGIAD) ortaklığıyla, 'Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi' düzenledi. Özellikle Türkiye'nin Ortadoğu ihracatında önemli payı olan bölgede, ihracatın da artırılmasına katkı sağlamayı amaçlayan zirvede, üretici ve pazarlamacılar buluştu. Gıda sektörü ile ilgili 40 civarında standın açıldığı zirvede, yeni iş bağlantıları sağlanmaya çalışıldı. 


Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen zirveye TUSKON üyesi dernekler büyük ilgi gösterdi. GÜNSIAF olarak üyeleri tanıştırmak, kaynaştırmak ve bölgenin ihracatına daha fazla katkıda bulunmak amacıyla böyle bir zirve düzenlediklerini söyleyen TUSKON Genel Başkan Yardımcısı ve GÜNSIAF Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, "Üretici üyelerimizle ticaret yapan üyelerimizi tanıştırarak kaynaşmalarına ve ilişkilerini...