28 / 04 / 2024

güngörende engelli sosyal tesisi

güngörende engelli sosyal tesisi

Güngören'de temelleri atılan Engelli Sosyal Tesisi 2013 yılı başlarında hizmet vermeye başlayacak...

KİPTAŞ Güngören projesinin temeli yarın atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini yarın atıyor.

KİPTAŞ Güngören ve Tuzla projelerinin temeli atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, 5 projesinin temelini atmıştı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent projesinin ve Tuzla Aydınlı projesinin temel atma tarihini de açıkladı...

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdest Mühendislik Turizm Gıda İnşaat Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beaat Şero ve Yakup Şeker ortaklığında kuruldu. 

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngören Gençosman Mahallesi plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

Güngören Gençosman Mahallesi tadilat planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi'ne bağlı Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin tadilat planı askıya çıktı..

Güngören Mahallesi nazım imar planı değişikliği askıda!

İBB, Güngören İlçesi, Güngören Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Güngören'de 10.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merter Semti, M.Nezih Özmen Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güngörler Grup İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Güngör tarafından kuruldu.

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Güngör Uras, Feyyaz Beker'i anlattı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras, dün vefat eden dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Tekfen’in ortağı ve TÜSİAD’ın Kurucu Başkanı Feyyaz Berker'i anlattı.

Güngören Güneştepe spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Güngören Güneştepe Mahallesi'nde Park Alanı olarak kullanılan alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

güngörende engelli sosyal tesisi Haberi

güngörende engelli sosyal tesisi
Güngören Belediyesi, İŞKUR ortaklığıyla ilçede yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini sosyal hakları konusunda bilgilendirdi. Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, 2013 başlarında açılacak olan Engelliler Sosyal Tesisi'nin hbaerini verdi. Karaman, İlçeyi engellilere uygun hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, temelleri atılan tesis 2013 yılı başlarında hem mesleki, hem kültürel konularda hizmet vermeye başlayacak...