03 / 05 / 2024

güngörende okullar onarılıyor

güngörende okullar onarılıyor

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi amacıyla okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Semt Güngören'de 84 adet daire satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev almak isteyenler bu tarihe şimdi bakın!

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 84 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 3 milyon 148 bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların satış ihalesi hangi tarihte? 

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

İzmirlilere müjde! İlgili kişilere nakit yardımı yapılıyor: Belediye tarafından duyuruldu!

İzmir'de yaşayanların bayram öncesi yüzleri güldü... Maddi destekler başlıyor... Tüm ayrıntılara hemen bakın...

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı 17 Nisan'da açılıyor! 

İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Nisan Pazartesi günü resmen hizmete açılıyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

güngörende okullar onarılıyor Haberi

güngörende okullar onarılıyor

Eğitime yönelik hayata geçildiği çalışmalarla öne çıkan Güngören Belediyesi, ilçedeki okulların eksiklerinin giderilmesi için kolları sıvadı. Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi ve öğrencilerin daha güzel ve sağlıklı tir ortamda eğitim almasına destek olmak amacıyla okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Güngören Belediyesi bu kapsamda; Güngören'deki 38 okulun eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmaları yapıyor. Çalışmalar çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri, tuvalet yenilenme, koridor boyamaları, güvenlik kulübe temini, laminant parke döşeme, sınıf kapılarının değişimi, çatı onarımı ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da titizlikle yürütülüyor. Program çerçevesinde, okullarda gerekli tadilat ve düzenleme çalışmaları çoğunlukla tamamlayan belediye yetkilileri kalan çalışmaların ise okullar açılmadan yetişeceğini ifade etti. Okul yöneticilerinden gelen talepler çerçevesinde ilçedeki okulların...