04 / 05 / 2024

güntaş süt çiftliği kaça satılacak

güntaş süt çiftliği kaça satılacak

Sanatçı Ebru Gündeş, süt ineğinin bulunduğu Tekirdağ’ ın Muratlı ilçesindeki 'Güntaş' çiftliğini satışa çıkardı. Hayvanları yılbaşından önce satan Gündeş, çiftliği 4 milyon TL' ye satacak...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? Benzin zammı için son gün! Sürücüler yarın fiyatlar değişecek! 

Benzin fiyatı ve motorin fiyatlarına zam gelip gelmediği sürücüler tarafından her gün araştırılıyor. Yarın benzinin litresine zam gelecek. İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Temmuz 2023 fiyat listesi...

SON DAKİKA HABERİ: Çiğ süt tavsiye fiyatı belirlendi! Yüzde 35,2 zam

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt tavsiye fiyatını belirledi. Bu kapsamda, çiğ süt tavsiye fiyatı 11,5 TL olacak.

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Et ve Süt Kurumu besi çiftliği kuruyor! Canlı stok yönetimiyle kırmızı et fiyatları düşecek! 

ESK Genel Müdürü Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde besi çiftliği kurmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, canlı stok yönetimi ile ilgili konuştu. 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

güntaş süt çiftliği kaça satılacak Haberi

güntaş süt çiftliği kaça satılacak


Sanatçı Ebru Gündeş, süt ineğinin bulunduğu Tekirdağ’ın Muratlı ilçesindeki 'Güntaş' çiftliğini satışa çıkardı. Hayvanları yılbaşından önce satan Gündeş, çiftliği 4 milyon TL'ye satacak.


4 MİLYON TL'YE SATACAK


2009 yılında ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Kırkkepenekli köyünde kurduğu çiftlik için Çorlu İlçesinde bulunan özel bir emlak satış bürosu ile anlaşan Sanatçı Ebru Gündeş 'Güntaş' çiftliğine 4 Milyon TL fiyat belirledi.


Gündeş’in ağabeyi ve kendi soyisimlerinin kısaltılmasından oluşan ‘Güntaş’ çiftliğinde bulunan büyükbaş hayvanların yılbaşından önce 500 bin TL’ye satıldığı...