29 / 04 / 2024

gupse özay cihangir

gupse özay cihangir

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

TCMB: Kira enflasyonunda zayıflama eğilimi devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası aralık ayına dair 'Aylık Fiyat Gelişmeleri' raporunu yayımladı. Raporda aylık kira enflasyonundaki (yüzde 4,48) zayıflama eğiliminin sürdüğü kaydedildi.

IMF Başkanı Georgieva'dan flaş açıklama: Orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, özellikle imalat sektöründe faaliyetin yavaşladığını vurgulayarak, "İleriye bakıldığında, orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay İhracat İthalat İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydın ve Engin Özdemir ortaklığında kuruldu.

Fitch'ten ABD'li bankalar için 'zayıf performans' beklentisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, bu sene ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklediğini ve bu performansın iş modeline, varlık yoğunluğuna ve mevduatların çeşitliliği ile istikrarına bağlı değişebileceğini belirtti.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen zayıflayan dolar, yüksek enflasyon ve finansal baskılama ortamında en cazip yatırım araçlarının ne olacağını değerlendirdi.

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

Zayıflayan dolar altına güç kazandırdı! Yatırımcılar derin bir nefes aldı

Dolar kuru,  İngiltere Merkez Bankası'nın (BOE) tahvil alımı programı açıklamasının ardından haftalık bazda bugün zayıfladı. Bu durum altın fiyatlarının güçlenmesini sağladı. 

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar/TL kuru dün akşam 18,76 TL seviyesini gördü. Dolar yeni günde de dur durak bilmeden yükseliyor. Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları ise giderek zayıflıyor...

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

Orhan Pamuk'un yaşadığı Cihangir'deki Taray Apartmanı yıkılıyor! 50 yıllık apartmanda tahliye süreci başladı!

Cihangir Zindan Sokak'ta yer alan 50 yıllık Taray Apartmanı 'Kentsel Dönüşüm Yasası' kapsamında yıkılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

gupse özay cihangir Haberi

gupse özay cihangir

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı son günlerin yükselen yıldızı Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi.


Oyuncunun hayatındaki tek değişiklik bununla da sınırlı değil. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı sanat kariyeri boyunca yaşamını sürdürdüğü Cihangir'deki evinden taşındı.


Entelektüel merkezli Cihangir'den elit kesime hitap eden Etiler'e yerleşen oyuncunun bu kararı almasında paparazzilerin etkili olduğu olduğu söylendi. Eski mahallesinde magazinciler tarafından sürekli olarak görüntülenen ve bu durumdan oldukça rahatsız olan Özay'ın gözlerden uzak bir yaşam sürmek için böyle bir radikal karar aldığı öğrenildi.


Sabah



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Barış Arduç ile ayrıldıkları söylenen Gupse Özay, sevgilisiyle yaşadığı Cihangir'deki evinden taşınarak Etiler'e yerleşti. Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var....