06 / 05 / 2024

gürcistan türk yatırımları

gürcistan türk yatırımları

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Temizkan, "Türkler, ülke genelinde yatırımlar konusunda birinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 400 firmada 20 binin üzerinde Gürcü vatandaş istihdam ediliyor." dedi.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 

gürcistan türk yatırımları Haberi

gürcistan türk yatırımları


Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Temizkan, "Türkler, ülke genelinde yatırımlar konusunda birinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 400 firmada 20 binin üzerinde Gürcü vatandaş istihdam ediliyor." dedi.


Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, Gürcistan'ın en büyük yatırımcılarının Türk iş adamları olduğunu söyledi.


Temizkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ve Gürcistan arasındaki ekonomik ilişkilerin her geçen yıl daha da geliştiğini ifade etti.


Türkiye'nin Gürcistan ve Acara Özerk Cumhuriyeti ile ilişkilerinin her alanda artarak devam etiğini belirten Temizkan, siyasi anlamda da ilişkilerin olumlu seyir izlediğini kaydetti.


Temizkan, siyasi düzlemde makamlar ve kurumlar arasında yapıcı bir iş birliğinin mevcut olduğuna işaret ederek, "Bu yapıcı iş birliği ekonomi alanına da olumlu yansıyor." dedi.


Acara Özer Cumhuriyetinde yatırımcılar arasında ilk sırayı Türklerin aldığını ve sadece Acara'da değil ülke genelinde de Türklerin yatırımlar konusunda...