18 / 07 / 2024

gürcistan türk yatırımları

gürcistan türk yatırımları

Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Temizkan, "Türkler, ülke genelinde yatırımlar konusunda birinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 400 firmada 20 binin üzerinde Gürcü vatandaş istihdam ediliyor." dedi.

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

gürcistan türk yatırımları Haberi

gürcistan türk yatırımları


Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Temizkan, "Türkler, ülke genelinde yatırımlar konusunda birinci sırada yer alıyor. Yaklaşık 400 firmada 20 binin üzerinde Gürcü vatandaş istihdam ediliyor." dedi.


Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, Gürcistan'ın en büyük yatırımcılarının Türk iş adamları olduğunu söyledi.


Temizkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye ve Gürcistan arasındaki ekonomik ilişkilerin her geçen yıl daha da geliştiğini ifade etti.


Türkiye'nin Gürcistan ve Acara Özerk Cumhuriyeti ile ilişkilerinin her alanda artarak devam etiğini belirten Temizkan, siyasi anlamda da ilişkilerin olumlu seyir izlediğini kaydetti.


Temizkan, siyasi düzlemde makamlar ve kurumlar arasında yapıcı bir iş birliğinin mevcut olduğuna işaret ederek, "Bu yapıcı iş birliği ekonomi alanına da olumlu yansıyor." dedi.


Acara Özer Cumhuriyetinde yatırımcılar arasında ilk sırayı Türklerin aldığını ve sadece Acara'da değil ülke genelinde de Türklerin yatırımlar konusunda...