27 / 04 / 2024

Gürcistana 100 milyon ton yük kapasiteli liman

Gürcistana 100 milyon ton yük kapasiteli liman

Gürcistan'ın Karadeniz kıyısındaki Anaklia kasabasına yapılacak yıllık 100 milyon ton yük kapasiteli liman inşaatının temeli, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili'nin de katıldığı törenle atıldı.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Deprem bölgesinden çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulması bekleniyor!

Yıkım uzmanları yaptıkları açıklamada Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen depremlerde son açıklanan rakamlara göre yıkılan ve yıkılacak binalardan çıkacak enkaz miktarının 100 milyon tonu bulmasını beklediklerini söyledi.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 70 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Nexon'dan Bitcoin'e 100 milyon dolarlık yatırım!

Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, kripto para birimine destek vereceğini açıklayarak 100 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu.

Halk Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 100 milyon TL, 112 gün vadeli, kira sertifikalarının getiri ödemesi ve itfası tamamlandı...

Halk Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 132 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Gürcistana 100 milyon ton yük kapasiteli liman Haberi

Gürcistana 100 milyon ton yük kapasiteli liman

Gürcistan Başbakanlığının resmi internet sitesindeki yazılı açıklamaya göre, Kvirikaşvili törende yaptığı konuşmada, Anaklia Limanı projesini, yüzyılın ve geleceğin projesi olarak değerlendirerek,  açılışa katılmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Anaklia Limanı'nın tarihi İpek Yolu'nun canladırılması açısından da önemli olduğunu belirten Kvirikaşvili, "Bu projenin imkanları yeni İpek Yolu'nun koridorunda tarihsel misyonu açısından Gürcistan için bir temel oluşturmakta." dedi


Yıllık 100 milyon ton yük kapasitesine sahip olacak limanın, 9 etap halinde inşa edileceğini bildiren Kvirikaşvili, inşaat işlerini üstlenen Gürcü TBC Holding ve Amerikan şirketi Conti İnternationalen'in ortak girişimi "Anaklia Geliştime Konsorsiyumu" tarafından ilk aşamada 586 milyon dolar yatırım yapılacağını, projenin ülkesi için yeni imkanları getireceğine inandığını vurguladı. 


Kvirikaşvili ,"Anaklia Limanı sadece Gürcistan'ın değil, Karadeniz'in Kuzeydoğu kıyılarında da en büyük limanlardan biri olacak." ifadesini kullandı. 


Temel atma...