25 / 05 / 2024

Gürdemiroğulları İnşaat adres

Gürdemiroğulları İnşaat adres

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Aref ve Alaa Alaref tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çiftçi ve Veysi Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Rahımov tarafından kuruldu. 

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Domur tarafından kuruldu. 

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüceloğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Gökhan Yücel ve Tolgahan Yücel ortaklığında kuruldu.

Halitoğulları İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halitoğulları İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Barik tarafından kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gürdemiroğulları İnşaat adres Haberi

Gürdemiroğulları İnşaat adres

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
1 - her türlü konut bina alım satımı,yapımı ve komisyonculuğu işlerini yapar. 2-Şirket her türlü inşaat yapı dekorasyon nalburiye malzemeleri alım satımı ithali ihracı işleri prefabrik elamanları için her türlü malzemelerin alım satımı ithalatını ve ihracatını yapabilir. 4-İnşaat müteahhitliği ve alt müteahitlik yapmak kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak İnşaatlar yapmak bu konu ile ilgili ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 5-Her türlü yol okul köprü hastane otel pansiyon yapım işleriyle iştigal edebilir. 6-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut site.toplu konut fabrika köprü yol liman,Hava limanı santral...