18 / 05 / 2024

Güriş Holding fabrikaları

Güriş Holding fabrikaları

Güriş Holding, elektrik üretim yatırımlarına devam ediyor. Güriş Holding, Artvin'in Borçka ilçesindeki Arpa Hidroelektrik Santralini (HES) satın alarak elektrik üretim santral sayısını 14'e çıkardı.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

İdris Yamantürk vefat etti!

GÜRİŞ Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci meclis gündeminde!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Şeker fabrikalarının özelleştirme sürecini meclis gündemine taşıdı. Yokuş, Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yanıtlandırması istemiyle soru önergesi hazırladı..

Güriş Holding'in sanayi sektörüne yatırımı hızlanıyor!

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Hayat Holding 3 fabrikaya 150 milyon dolar yatıracak!

Pakistan, İran ve Rusya'da fabrika açmayı planlayan Hayat Holding, fabrikalar için toplam 150 milyon dolarlık bütçe ayırdı...

Güriş Holding fabrikaları Haberi

Güriş Holding fabrikaları

Holdingden yapılan yazılı açıklamada, Borçka ilçesi Arpa deresi üzerinde yer alan santralin 32,9 megavat kurulu güce sahip olduğu belirtildi. Holdingin 2015 sonu itibariyle yıllık elektrik üretiminin 2 milyar 600 milyon kilovatsaate ulaşacağı ifade edilen açıklamada, sadece HES'lerden yıllık 300 milyon kilovatsaat enerji üretileceği bildirildi. 

Güriş İnşaat ve Mühendislik AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müşfik Yamantürk, yenilenebilir enerji kaynaklarının tek bir çatı altında toplanmasının, etkin kaynak yönetimi ve dengeleme açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti. Yamantürk, "Tamamı yenilenebilir enerji kaynağına dayalı 473 megavatlık kurulu güç, ülkemizin artan enerji ihtiyacının karşılanmasında çok önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu bağlamda Güriş Holding'in yurt içi ve yurt dışındaki yenilebilir enerji alanındaki yatırımları hız kesmeden devam edecektir" ifadesini...