29 / 04 / 2024

güriş inşaat projeleri

güriş inşaat projeleri

Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik'e ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı.

Güriş, Beyaz Rusya'da santral yatırımı yapacak!

Güriş, 2012'de enerjide 2 satın alma yapmıştı. Bu yıl 5 satın alma daha yaptı. Ayrıca Rusya'da Avraziya isimli bir gayrimenkul şirketi aldı. Beyaz Rusya'da santral yatırımı yapacak. Şu sıralar ölçümler yapılıyor...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!

2020 yılı genel giderler bütçesi çerçevesinde salgınla mücadele kapsamında acil harcamaları karşılamak amacıyla Bahreyn'de bazı inşaat ve danışmanlık projelerinin yeniden gözden geçirilmesini onayladığı belirtildi.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Güriş Holding'in sanayi sektörüne yatırımı hızlanıyor!

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

güriş inşaat projeleri Haberi

güriş inşaat projeleri

2005 yılından beri Oger Otel işletmeleri Holiday Plan Majesty grupta kiralık olan Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık 2015 tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş.'ye ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı. 


2000-2005 yıllarında otelin Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve şu anda Güriş İnşaat Turizm Koordinatörü olan Mimar Fikret Demirtürk tarafından Mirage Park Resort Otel'de 2016 yaz sezonu için çalışmalarına başladı. Demirtürk yaptığı açıklamada; "Firmamıza ait Mirage Park Resort Otel, Kemer llçesi'nin en büyük kongre salonları, futbol sahası, 522 oda, 6 villa ve 1 konuk evi ile her pazarda Türk turizmine, Antalya ve Kemer'e hizmet etmeye devam edecektir" dedi. 


Antalya Kemer Gözcü...