15 / 05 / 2024

Gürkan Gülay zonguldak

Gürkan Gülay zonguldak

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay kimdir? Gürkan Gülay, bugüne kadar işlere imza attı? İşte MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay'ın biyografisi bu haberde...

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı yapıyor! İşte personel alım şartları

Zonguldak İl Özel İdaresi, kamu personeli alımı için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanına göre, Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

Gürkan Gülay zonguldak Haberi

Gürkan Gülay zonguldak

Gürkan Gülay kimdir?

1978 yılında Zonguldak’da doğdu. İlköğrenimini Zonguldak mer-keze bağlı olan Gazi Mustafa Kemal ilk öğretim okulunda, orta öğrenimini ise Fener Lisesinde tamamlamış olan Gürkan GÜLAY, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.


Gençlik yıllarından itibaren Ülkücü Hareketin her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü davasına hizmet etmeye çalışmıştır. 2007 yılında aktif siyasete atılan Gürkan GÜLAY, MHP Zonguldak İl Bakanlığı yönetiminde İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2009-2011 yılları arasında yine MHP İl Yönetim kurulunda yönetici olarak bu kutlu davaya hizmet etmeye çalışmış olan Gürkan GÜLAY, 2011 yılında MHP Genel Merkezi tarafından Zonguldak Merkez İlçe başkanlığına atanmıştır.


Göreve gelmesinin hemen ardından, bölge halkında ve teşkilatlarda büyük bir heyecan uyandırmış olup, kısa bir zaman içerisinde memleket sevdalısı ülkücü kadroları bir çatı altında...