17 / 05 / 2024

Gürkan İşler

Gürkan İşler

İşler Konut ve Gıda Anonim Şirketi, Gürkan İşler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bülent Kaplan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi, Çalışkan Sokak'ta kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Dolar 30 TL'yi görecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba tahmin!

Haziran ayından bu yana dolar kurunda yaşanan artış, vatandaşları meraklandırdığı ve ekonomiyi etkilediği için gündemde yer alıyor. Ekonomistler de hemen hemen benzer ön görüler yürütüyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 olacağı gün hakkında bazı detayları verdi. 

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gürkan İşler Haberi

Gürkan İşler

İşler Konut ve Gıda Anonim Şirketi, Gürkan İşler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bülent Kaplan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi, Çalışkan Sokak'ta kuruldu. 


İşler Konut ve Gıda Anonim Şirketi konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Gıda sektörüne konu olan besin maddelerinin pazarlamasını ve ticaretini yapmak 3. Her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek, inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini toptan ve perakende pazarlamak ve paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek....