05 / 05 / 2024

Gürkan Mehmet Üstündağ

Gürkan Mehmet Üstündağ

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Gürkan Mehmet Üstündağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villa!

Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilen Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villanın satışı devam ediyor. Peki Günkon Dalyan Villaları ne kadar? İşte Günkon Dalyan Villaları ile ilgili detaylar...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

EYT’de 3600-4500 gün prim hesabında flaş gelişme! İşte masadaki emeklilik formülü!

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi ve 8 Eylül 1999-2008 tarihleri arasında sigorta girişi olan yurttaşlar için kademeli emeklilik formülü gibi konularında masaya gelmesi bekleniyor. EYT'de kapsam dışında kalan yurttaşlar prim - gün sayılarında yapılacak düzenlemeleri yakından izliyor.

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Merkez Bankası faiz kararından sonra  dolar kurunda yükseliş görüldü. Doların gücü karşısında euro ve sterlin resmen esildi. Elinde euro ve sterlin olanlar dikkat. İşte ayrıntılar...

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Gürkan Mehmet Üstündağ Haberi

Gürkan Mehmet Üstündağ

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Gürkan Mehmet Üstündağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi iş konusu; mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faliyetleri.


Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi adres: Eyüp, Topçular Mahallesi, Gürbüzler Caddesi,...