04 / 08 / 2024

Gürsa Plastik adres

Gürsa Plastik adres

Gürsa Plastik Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sancı tarafından kuruldu. 

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

Plastik poşete zam geldi! Plastik poşet kaç TL 2023?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre poşetlerin geri kazanım katılım payında güncelleme yapıldı. Verilen detaylara göre, plastik alışveriş torbalarının adet başı fiyatı 38,5 kuruşa çıkartıldı.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Gölgem Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölgem Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gölgem Samgam tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şen tarafından kuruldu.

Gürsa Plastik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Gürsa Plastik Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sancı tarafından kuruldu. 

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Sinpaş Gökorman Ümraniye adres bilgisi!

Gökorman projesi İstanbul Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Projede liste fiyatları lansmana özel indirimle 299 bin 430 TL'den başlıyor...

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe projesi kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Gürsa Plastik adres Haberi

Gürsa Plastik adres

Gürsa Plastik Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sancı tarafından kuruldu.  

Gürsa Plastik Sanayi Limited Şirketi konusu:
a. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. c. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri...