11 / 05 / 2024

Gürsel Küsek açıklamaları

Gürsel Küsek açıklamaları

Dr. Gürsel Küsek, tarım arazilerine imar izni verilmemesinin tarıma büyük katkı sağlayacağını ifade ederken, tarım sektöründe faaliyet gösteren işadamları da çiftçilerin tarım reformundan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Gürsel Tekin: Konut krizi sadece bir ekonomik sorun değil, aynı zamanda halkın temel haklarına yapılmış bir saldırı!

CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada yaşanan konut krizinin yalnızca ranta dayalı politikaların sonucu değil, aynı zamanda insanların ev sahibi olma hayallerini çalan bir adaletsizlik öyküsü olduğunu söyledi.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

TÜİK açıkladı! İşte tarım işçilerinin günlük ücretleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Tarımsal işletmelerde mevsimlik işçilerin ortalama günlük ücretlerini açıkladı

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Gürsel Küsek açıklamaları Haberi

Gürsel Küsek açıklamaları


Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Gürsel Küsek, tarım arazilerine imar izni verilmemesinin tarıma büyük katkı sağlayacağını ifade ederken, tarım sektöründe faaliyet gösteren işadamları da çiftçilerin tarım reformundan memnuniyet duyduğunu söyledi.


Toprak Koruma Kanunu’na göre tarım arazilerine kesinlikle tarım dışı kullanım izninin verilmediğini anlatan Dr. Gürsel Küsek, “Türkiye’de artık tarım arazilerine kesinlikle inşaat izni verilmeyecek. Tarım arazisine inşaat izni vermek, bir ormanı ateşe vermek gibidir. Maalesef bunu halen anlamayan hainler var. Örneğin, yıllar önce Şanlıurfa’daki 4,5 milyon hektarlık Harran Ovası’ndaki birinci sınıf tarım arazilerine imar izni verilmiş. Şanlıurfa’nın stadyumunu bile tarım arazisinin üzerine inşa etmişler. Bu yüzden Türkiye’de 78 milyon hektar tarım arazisinin heba olmaması için, yeni çıkarılan toprak kanunu çok önemlidir. Türkiye’de tarımın verimli olması için toprak toplulaştırma çalışmalarını hızla...