01 / 05 / 2024

gürsel öcal dörtgöz

gürsel öcal dörtgöz

Kayıp gayrimenkulden kasıt sahipleri tarafından yerleri hatta bazen mevcudiyetleri dahi bilinemeyen gayrimenkullerdir. Gayrimenkul nasıl kaybolur demeyin, yüzlerce örneği var bunun

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

'Süreci iyi yönetemedik' diyen Prof. Dr. Gürsel Öngören'den kentsel dönüşümde 90 gün şartı 1 yıla çıksın önerisi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, riskli binaları 90 günde boşaltma zorunluluğunun kentsel dönüşümün önünü tıkadığını dile getirerek, sürenin en az 1 yıla çıkarılmasını önerdi.

Gürsel Öngören: Depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olsun!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutlarının ilk 3 yıl ödemesiz ve 30 yıl vadeli olmasını önerdi. İşte Öngören'in o açıklamaları... 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları fırladı! Öyle bir yükseldi ki görenler hayrete düştü

Altın fiyatları bugün de yükselişine ara vermedi. Hızla yükselene altın fiyatları, yatırımcıları yüzünü güldürmeyi başardı. Altın bilezik fiyatları ise ons altının etkisi ile fırladı. Öyle bir yükseldi ki görenler hayrete düştü. İşte güncel altın bilezik fiyatları 15 Kasım 2022.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8871 ada, 12, 24 ve 27 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında!

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel, dünyaca ünlü 36 kadın mimar arasında yer aldı...

Gürsel Baran'dan konut sektörü açıklaması!

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, pandemi döneminde ticareti, firmaların ve esnafın sorunlarını anlattı. Gürsel Baran, inşaat sektörünün zorda olduğunu söyledi.

gürsel öcal dörtgöz Haberi

gürsel öcal dörtgöz



Hemen herkesin ailesinden duyduğu hikayelere göre büyüklerinin yaşadığı memleketlerde çok zengin oldukları, tarlaları, bağları, bahçeleri bulunduğu söylenir.


Çoğu kimse dedesinin veya büyük dedelerinin bulamadıkları malları olduğunu anlatır dururlar. 

“Ah bir bulabilsem şu paşa dedemin memleketteki mallarını…”


Pek çok insan kulaktan duyma bilgilerin peşine düşmektedir. Bu tür iddialar belgeye dayanıyorsa yerlerini bulmak kolaydır. Çoğu zaman bu söylemler sadece hikaye olarak kalır. Ancak bazen bu söylemler hikayeden öteye gider, gerçekten bu gayrimenkuller vardır ve yerlerini bulmak da mümkündür. 


Paşa Dedenize Ait Taşınmazları Nasıl Bulursunuz?

Acaba paşa dedenize ait olabileceğini düşündüğünüz gayrimenkulleri nasıl aramalısınız? 

Dedenizin ismine göre Tapu ve Kadastro Bilgi Sisteminden (Takbis) her hangi bir tapu dairesine başvurarak Türkiye çapında arama yaptırabilirsiniz. Dedeniz adına halen kayıtlı (yani henüz kimseye devredilmemiş) bir yer varsa hemen bilgisayarda çıkacaktır. Ancak...