04 / 05 / 2024

Gürsu arsa

Gürsu arsa

Özellikle son 1 yıl içerisinde Bursa'nın merkeze yakın ilçelerinden olan Gürsu'nun birçok noktasında arsa fiyatları çok ciddi bir biçimde artış göstermiş durumda..

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Arsa satışında tüm zamanların rekoru kırıldı!

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan resmi verilere göre arsa satışlarında tüm zamanların rekoru kırıldı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Gürsu arsa Haberi

Gürsu arsa

Özellikle son 1 yıl içerisinde Bursa'nın merkeze yakın ilçelerinden olan Gürsu'nun birçok noktasında arsa fiyatları çok ciddi bir biçimde artış göstermiş durumda. Ankara. İstanbul, Adana ve hatta yurtdışından (S.Arabistan ve Almanya) gelen birçok yatırımcılar Gürsu'da yeni imara açılacak olan bölgeler olan Dışkaya ve Ericek'te TOKI civarlarında çok ciddi arsa yatırımı yapıyorlar. 


Bu taleplere ve yoğunlaşmaya istinaden bölgede ciddi yatırımlar yapan ve yaptıran Ankara merkezli gayrimenkul yatırım danışmanlığı firması A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan KARAHALİL ile bu bölgelerde neden bu kadar yatırım yaptıklarını sorduk.


Ali Hakan KARAHALİL: Malumunuz ki Bursa ülkemizin güzide şehirlerinden biridir.Gerek sanayi olsun gerek tekstil gerekse turizm ile birçok zengin sektörü içinde barındıran, Osmanlı tarihi ile de bizlere örnek olan özel bir şehrimizdir. Bu...