07 / 05 / 2024

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya, minibüsçü esnafının sorunlarını TBMM 'ye taşıdı. Ankara 'ya giderek Bursa Milletvekilleri ile görüşen Kaya, TBMM 'den destek sözü aldı.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ford Transit Minibüs fiyatlarına bu ay zam geldi! Ford Transit Minibüs fiyatı ne kadar? 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüsün Aralık ayı fiyat listesi güncellendi. Aralık ayında zam gelen yeni bir Ford Transit Minibüslerin güncel fiyat listesi merak ediliyor Peki Ford Transit Minibüs fiyatı ne kadar oldu? 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Hyundai ticari araç modelleri kaç lira? Hyundai minibüs ne kadar oldu? Hyundai Staria'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin ticari minibüs modeli Staria’nın fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai Staria'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ford Transit Minibüs'ün fiyatları güncellendi! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ticari araç hayranlarının bir numaralı tercihi Ford Transit Minibüs'ün fiyatları güncellendi sakın kaçırmayın! Peki, Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Minibüs 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Taksiciler, minibüsçüler, servisçiler, dolmuşçular dikkat! Araçlara yaş sınırı getirildi

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME’nin son toplantısından minibüs ve taksilerle ilgili dikkat çeken bir karar çıktı.

Bursa Gürsu'da dönüşüm önce zihinlerde başlamalı!

Bursa Hakimiyet gazetesi köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında gürsu'daki göç sorununu ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya Haberi

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya

Gürsu Minibüsçüler Odası Başkanı Recep Kaya, minibüsçü esnafının sorunlarını TBMM'ye taşıdı. Ankara'ya giderek Bursa Milletvekilleri ile görüşen Kaya, destek sözü aldı. AK Parti Milletvekilleri İsmet Su, Bedrettin Yıldırım ve Önder Matlı ile görüşen Kaya, Doğu Garajı'nın kapanması durumunda, 80 minibüs sahibi ve şoförlerinin değil, ilçenin ulaşımının da etkileneceğini açıkladı. Kendilerine alternatif olarak BESOB otoparkının yanında 700 metrekarelik bir alanı kiraladıklarını beyan eden Kaya, vekillerden destek istedi.

TALEBİMİZ DEĞERLENDİRİLSİN 


Kaya, "Vekillerimiz ile görüştüm. Oluşması muhtemel sıkıntıları anlattım. Vekillerimiz ortaya çıkabilecek sıkıntıların en aza indirmek adına gereken yardımı yapacaklarının sözünü verdi. Gürsu ile merkezi birbirine bağlayan köprü vazifesi gören biz minibüs esnafı, ulaşım noktasında 35 bin yolcuya her gün, her türlü hava muhalefetine rağmen düzenli olarak hizmet veriyoruz. BESOB yanındaki otoparkı kiralayarak bir...