21 / 09 / 2024

güven inşaat şirketi

güven inşaat şirketi

Güven Karot Beton Delme Kesim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Akkaya ve Hurşit Battal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

Gündemi inşaat olan Galatasaray, şantiye şefi arıyor!

Son on senede beş kez şampiyon olan, son iki seneyi zirvede tamamlayan Galatasaray'da transferler gecikirken, gündemi inşaat olan sarı kırmızılı kulüp Metin Oktay Tesisleri için şantiye şefi aradığını duyurdu. 

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! Güncel inşaat demiri fiyatları

İnşaat sektöründe müteahhitleri isyan ettiren ve konut fiyatlarının yönünü belirleyen inşaat demir fiyatlarına bugün okkalı zam geldi. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel inşaat demir fiyatları.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

İnşaat sektöründe güven arttı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre ekonomik güven endeksi Aralık ayında 96,4 iken, Ocak ayında yüzde 3,1 oranında artış gösterdi ve 99,4 değerini aldı. Yine açıklanan rakamlara göre inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,3 oranında artarak 90,9 değerini aldı.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisinde güven arttı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisinde 1.5 yıl sonra ilk güven artışı yaşandı. İşte ayrıntılar...

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

güven inşaat şirketi Haberi

güven inşaat şirketi

Güven Karot Beton Delme Kesim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Akkaya ve Hurşit Battal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu


Güven Karot Beton Delme Kesim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü beton kesme,delme,sıyırma,yontma,forma sokma işlemlerini yapmak ve bu işlerde kullanılan kesici,delici makine ve elmaslar,tesis,cihaz.karot ve testere gövdeleri,alet ve edavatları,elektrik ünitelerinin ve elmas sökellerinin tamiri,alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak.  b.Her türlü kimyasal , plastik, metal dübeller , hırdavat malzemeleri, her türlü kırıcı delici matkaplar ve bunlara ait aksamlar ve malzemelerinin imalatını satımını ithalini ve ihracatını yapmak. c. Her türlü mastar kompresör, silindi kompaktör,perdah vakumlama makinesi , kompresör tabancaları, ve makinelerin aksesuar aletve edevatlarının imalatını satımını ithalini ve ihracatını yapmak....