02 / 05 / 2024

Güven İslamoğlu

Güven İslamoğlu

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü sahiplerini buldu. Geçen yıl hayatını kaybeden eski Mimarlar Odası Başkanı Gazeteci-Yazar-Mimar Oktay Ekinci'ye ithaf edilen ödül bu yıldan itibaren "Mimarlar Odası Oktay Ekinci Basın Ödülü" adı altında verilecek.

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Hep Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hep Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Develioğu ve İrfan Develioğlu ortaklığında tarafından kuruldu.

Lale Güven Emanetoğlu Hilti'nin insan kaynakları direktörü oldu!

Hilti’de yeni bir görev değişikliği gerçekleşti. Lale Güven Emanetoğlu, Hilti Türkiye ve Orta Asya’nın insan kaynakları direktörü oldu. 

E Güven İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Güven İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Etham Nuhoğlu imzasıyla kuruldu.

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Mustafa Güven Ağar İZSU'nun yeni patronu oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanalizasyon Daire Başkanı Mustafa Güven Ağar'ı, İZSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak atamıştı. Kocaoğlu, Mustafa Güven Ağar’ı bu kez İZSU’nun 1 numaralı ismi olarak atadı.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Tüketici güven endeksi yüzde 0,9 azaldı!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, tüketici güven endeksi ağustos verilerine, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi tespitleri de eklenince tüketicilerin borçlanma eğilimlerinde düşme olacağının anlaşıldığını söyledi.

Ali Dumankaya: İnşaat sektörü güven endeksindeki düşüş uzun soluklu değil!

TÜİK'in son emlak verilerine göre konut alıcıları inşaat sektörüne olan güvenini kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya güven endeksindeki düşüşün uzun soluklu olmayacağını aktardı.

Tüketici Güven Endeksi Temmuz ayında yüzde 0,3 arttı!

’Tüketici Güven Endeksi Temmuz Ayı Sonuçları’ açıklandı. Buna göre, Tüketici güven endeksi yüzde 0,3 arttı. Haziran ayında 73,7 olan endeks, Temmuz ayında 73,9 değerine yükseldi...

Tüketici güven endeksi Temmuz'da 73.9'a yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen Tüketici Eğilim Anketi verilerinden hesaplanan Tüketici Güven Endeksi temmuz ayı sonuçları açıklandı. Tüketici Güven Endeksi yükseldi.

İnşaat sektörüne güven yüzde 1,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi yüzde, 2,8, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1,7 azaldı. Perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 1,1 arttı...

Tüketici Güven Endeksi yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen Tüketici Eğilim Anketi verilerinden hesaplanan Tüketici Güven Endeksi temmuz ayı sonuçları açıklandı. Tüketici Güven Endeksi yükseldi.

Güven İslamoğlu Haberi

Güven İslamoğlu

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü, 'kent, kültür , çevre, altyapı yatırımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesine karşı gösterdiği duyarlılık' nedeniyle Radikal gazetesi muhabiri Elif İnce'ye ve CNN Türk'ten Güven İslamoğlu'na verildi. Geçen yıl hayatını kaybeden eski Mimarlar Odası Başkanı Gazeteci-Yazar-Mimar Oktay Ekinci'ye ithaf edilen ödül bu yıldan itibaren "Mimarlar Odası Oktay Ekinci Basın Ödülü" adı altında verilecek. Ödül töreni 11 Nisan günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu, bu yılki ödüllerin 'kent, kültür, çevre, altyapı yatırımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesine karşı gösterdiği duyarlılık' nedeniyle Radikal gazetesi muhabiri Elif İnce'ye ve CNN Türk Yeşil Doğa ve Alternatif Doğa Programları aracılığıyla 'çevre, doğa ve tarihi değerlere dair toplumsal farkındalığın arttırılmasına ve...