06 / 05 / 2024

güvenli konut

güvenli konut

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, bölge için deprem uyarısında bulundu. Talha, deprem için en iyi tedbirin güvenilir konut olduğunu belirtti.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Depremde sadece konutların güvenli olması yetmez! İş yerleri depreme karşı dayanıklı mı? İşte işverenlere düşen görevler

İnsan Kaynakları Meslek Derneği (İKMD), merkez üssü Kahramanmaraş olan,10 ilimizde can kayıpları ve yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından çalışma hayatına yönelik bir bildiri yayınladı. Dernek, konut güvenliğinin yanı sıra iş yerlerindeki güvenliğe de dikkat çekti.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Konut güvenli liman olduğunu ispatladı!

Akyapı kurucu ortağı Hüseyin Dinçel, 2021 Aralık'a ilişkin konut satış verilerini değerlendirdi. Rakamların, konutun güvenli liman olduğunu ispatladığını belirten Dinçel, "Önümüzdeki yıl bu trendin devam etmesini, yabancıya en az 70 bin konutun satılmasını bekliyoruz" dedi.

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Konut yeniden güvenli liman oldu!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, “Konut yeniden en güvenli liman oldu” dedi.

güvenli konut Haberi

güvenli konut

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, bölge halkına depreme dayanıklı binalarda oturmaları konusunda çağrıda bulundu. 


Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Samsat İlçesinde meydana gelen depremi hatırlatarak, yaralanan vatandaşlara şifa dileyerek depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulundu. Rektör Gönüllü, deprem tehlikesinin geçtiğini belirterek, "Şükür ilimizde can kaybı olmadan bu zelzele musibeti geçmiştir. İnşallah daha büyük sarsıntı olmayacaktır. Deprem korkulacak bir afet değildir. Eğer oturulan bina sağlam ise korkulması gereksizdir. Yüksek binalarda daha fazla hissedilmesi gayet normaldir. Ancak endişeye gerek yok. Deprem bölgeleri haritası incelendiğinde depremin merkez üstü II. Derece Deprem Bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu büyüklükte bir depremin hasara ve can kaybına neden olması beklenmemektedir. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın depreme dayanıklı binalarda...