18 / 05 / 2024

güvenli sürüş pisti

güvenli sürüş pisti

Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi güvenli sürüş pisti yapım işi, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkacak.

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hyundai 895 bin TL’ye manuel, 975 bin TL’ye otomatik i20 satıyor! Fiyatlar şubat ayına geri dönmüş!" ifadelerini kullandı.

Yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışta: Daha verimli ve performanslı motor seçenekleriyle!

Otomotiv gazetecisi, güvenli sürüş eğitmeni ve danışman Murat Tosun, yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışa çıkacağını açıkladı. İşte yeni nesil Skoda Superb özellikleri...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Benzin ve motorine yeni zam var mı? Brent petrolde ibreler kırmızıyı gösteriyor! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından merak ediliyor. Peki benzin ve motorine yeni zam var mı? İşte akaryakıttaki son dakika gelişmeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? Benzin zammı için son gün! Sürücüler yarın fiyatlar değişecek! 

Benzin fiyatı ve motorin fiyatlarına zam gelip gelmediği sürücüler tarafından her gün araştırılıyor. Yarın benzinin litresine zam gelecek. İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Uzun yolculukta güvenli sürüş nasıl sağlanır? Kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkanlar bunlara dikkat!

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Bayram tatilinde kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmayı planlayanların sürüş güvenliği ve rahatlığı açısından uyması gereken önemli kurallar var.

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Volta RS7 scooter fiyatları ne kadar? Volta RS7 scooter 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

Gündüz ışıkları ile gün ışığında güvenli sürüş sağlayan Volta RS7 scooter fiyatları ne kadar? İşte Volta RS7 scooter 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

güvenli sürüş pisti Haberi

güvenli sürüş pisti


Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi güvenli sürüş pisti yapım işi, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. İhalesi 19 Eylül 2014 tarihinde 10.00'da Mersin Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı ihale salonunda yapılacak. 


İhale kapsamında Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi güvenli sürüş pisti yapım işine sözleşme sonrası 5 gün içinde başlanacak ve 60 gün içinde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:

2014/105780 SÜRÜŞ PİSTİ YAPIMI MERSİN VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI - Evrak No: 9991


SÜRÜŞ PİSTİ YAPTIRILACAKTIR


VALİLİK (YİKOB) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


MERSİN POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ GÜVENLİ SÜRÜŞ PİSTİ yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası


1-idarenin : 2014/105780


a) Adresi : Akkent Mahallesi Hüseyin Okan...