08 / 05 / 2024

güzelburçtaki evler çökme tehlikesi

güzelburçtaki evler çökme tehlikesi

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Antakya Güzelburç'ta 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor!

Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.

Bungalov evlerde ipin ucu kaçtı! 

Son zamanlarda tatiller için büyük ilgi gören bungalov evler beğenenlerin yanı sıra tepki gösterenlerin de odağı haline geldi. 

Prefabrik ev fiyatları metrekare bazında ne kadar? 

Yurdumuzda yaşanan yıkıcı depremler sonrasında, vatandaşlar daha güvenli yaşam alanları aramaya başladı. Buna göre, prefabrik evler ön plana çıkıyor. Maliyet açısından uygunluğu hem de hızlı kurulum imkanı ile dikkat çekerken depreme karşı olan dayanıklılığı ile de alternatifler arasında yer alıyor.

Konut sektöründe yeni gözde tekerlekli evler oldu!

Tiny House’lara yani tekerlekli konutlara talep artarak devam ediyor. Üreticiler yaptığı açıklamalarda telefonlara yetişemediğini belirtiyor. 

Devletten prefabrik ev desteği detayları!

Eylül ayında duyurulan özel prefabrik ev fırsatlarıyla, devletin sunduğu desteklerle uygun fiyatlarla ev sahibi olma şansını yakalayabilir ve birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. İşte güncel prefabrik evler için devletin sağladığı desteklerle ilgili ayrıntılar haberin devamında...

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

131 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik evler kaç TL? 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan Vatandaşlar, prefabrik ev modelleri ve fiyatlarını araştırıyor. Metrekare ve oda sayısı farklılık gösterebilen prefabrik evler bir ya da iki katlı olarak da inşa edilebiliyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Rizeli marangozdan pandemi sığınağı!

Rize'de her geçen gün ilginç evler inşa edilmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, kendisine ağaç ev inşa etti. 

Hatay Antakya'da 15.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 15 milyon 388 bin 23 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bitlis Güroymak’taki 38 metruk bina yıkıldı!

Bitlis'in Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede başlayan yağışlardan etkilenen ve tehlike arz eden 38 metruk bina yıkıldı.

Yusufeli Barajı'nda 50 metreye ulaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Yusufeli Barajı'nda gövde beton dökme çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.

Fi Side mağdurları çadırlı eylem başlattı!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar çadırlı eylem başlattılar. Mağdurlar gece gündüz evler teslim edilene kadar eylemi devam ettireceklerini söylüyorlar. 

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

güzelburçtaki evler çökme tehlikesi Haberi

güzelburçtaki evler çökme tehlikesi


Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bulunan Güzelburç Mahallesinde 40'a yakın ev çökme tehlikesi yaşıyor. Yaklaşık 4 yıldır devam eden ve son günlerde iyice artan zemin çökmesi nedeniyle evlerde meydana gelen çatlaklar vatandaşları tedirgin ediyor.


Yeni yapılan binalarda da durum aynı şekilde yine mahalle sakinlerinin karşısına çıkmış. Sıfır olarak yaptırdıkları evlerine yerleşen mahalle sakinlerinin birçoğu sabah kalktıklarında duvarlarındaki derin çatlakları görünce şaşırıp kalıyor.


Geceleri yer altından gürültü geldiğini de söyleyen mahalle sakinleri, devlet yetkililerinin bir an önce bölgedeki evlerde çökmelere neden olan olayı ortaya çıkarmasını istiyor.


400 haneli mahallede evleri zarar gören ve oturulmayacak durumda olan vatandaşlardan Naziye Amuklu uzun süredir hasta olduğunu ve her gece evinin zemininden gelen sesler nedeniyle psikolojisinin de bozulduğunu...