05 / 05 / 2024

Güzelsu lojmanları

Güzelsu lojmanları

Bitlis 'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Next Level Göktürk ve Next Level Country geliyor! Yeni proje!

Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut GYO'dan hasılat paylaşımı modeliyle alarak 2021'de megakent İstanbul’a adım atan Pasifik GYO, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleri için düğmeye bastı...

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMO'ya ait boş lojmanlar TBMM'de konu oldu!

TMO'ya ait boş lojmanlar ve giderleri meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, lojmanların değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini Bakan Pakdemirli'ye sordu...

Lojmanların satışı yeniden düzenleniyor!

Komisyonda görüşülen Torba Tasarı'da lojmanların satışı yeniden düzenleniyor. 50 bin lojmanın satılabileceği ve 500 milyon liralık gelirin gelmesi planlanıyor.

Lojmanlar satılıyor 2017!

TBMM'de görüşülen Torba Tasarı kapsamında lojmanların satışına dair düzenlemelere yer veriliyor. İşte kanun tasarısında yer alan o madde..

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait lojmanlar meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurum ve kuruluşlarına ait lojmanlarla ilgili bazı bilgilere ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları!

Döşemealtı Kaymakamlık Lojmanları'nın yanında inşa edilen Antalya Pal City Vali Konakları 30 ay sonra teslim edilecek. Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kamu lojmanlarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kamu kurumlarının lojmanlarına ilişkin soru önergesi hazırları. Gürer Başbakan Yıldırım'a toplam 4 soru sordu.

Van Gürpınar'daki Osmanlı Köprüsü yeniden restore edilmeli!

Van'ın Gürpınar ilçesi Güzelsu Mahallesi'nde, 17'nci yüzyılda yaptırılan Osmanlı Dönemi'ne ait tarihi köprü, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Gürpınar Belediye Başkanı Zeki Yıldız, köprünün yeniden restore edilmesi gerektiğini belirtti.

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Bingöl'de Bayındırlık Lojmanlarına tadilat yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne ait lojmanların tadilat, çevre düzenlemesi, çocuk oyun parkı, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, kamelyalar vb. çalışmalar yapılarak daha estetik ve modern bir görünüme kavuşturuldu.

Güzelsu lojmanları Haberi

Güzelsu lojmanları

Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi. Güzelsu köyünde yapımı devam inşaat alanında incelemelerde bulunan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadrettin Peker, çalışmaları yerinde gördüler. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "2014-2015 eğitim öğretim yılında olduğu gibi yeni dönem için de çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezi ve köylerimize bağlı tüm okulları ziyaret ederek eksikleri tespit ediyoruz. Yaz döneminde okullarımızdaki eksikleri tespit edilerek çevre düzenlemesi, ihata duvarı ve diğer ihtiyaçları imkanlar dahilinde karşılanmaktadır. Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılında daha temiz ve güzel ortamlarda ders işleyebilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yapılan çalışmalarımıza Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahlat Kaymakamlığı da...