03 / 05 / 2024

güzide mertcan ev

güzide mertcan ev

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

MasterChef Güzide villası mı satıyor?

MasterChef yarışmacılarından Güzide Mertcan, lüks evi ile sosyal medyada gündem olmuştu. MasterChef Güzide evi için aylar önce satılık ilanı vermiş...

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Ucuz ev almak isteyenler dev kampanya başladı! Prefabrik ev fiyatları dibi gördü! 2+1 ev 399 bin TL!

Son dönemlerde oldukça rağbet gören prefabrik ev fiyatları kampanyaya girdi. Kampanya kapsamında 2+1 50 metrekare büyüklüğündeki ev 399 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer prefabrik ev fiyatları...

Hemen teslim prefabrik evlerde güncel fiyatlar nedir? İşte, Prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gündemde prefabrik ev yardımları varken, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan prefabrik ev fiyatlarında güncel durum ne? 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabriklerde, anahtar teslim fiyatıyla karşınızda. İşte, prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Güzide Mertcan: Çok üzgünüm ama ev bizim!

Geçtiğimiz günlerde yeni evinin detaylarını takipçileriyle paylaşan MasterChef'in eski yarışmacısı Güzide Mertcan evine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

MasterChef Güzide Mertcan yeni evine taşındı!

'MasterChef Türkiye' programı ile adını duyuran Güzide Mertcan, 7 milyon TL değerindeki villasını satmıştı. Mertcan, yeni evine taşındı…

güzide mertcan ev Haberi

güzide mertcan ev

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce gündemden düşmemişti. Olay yaratan villayı satan Güzide Mertcan, YouTube hesabından yaptığı açıklamanın ardından yeni eviyle sosyal medya gündeminde yine bomba etkisi yarattı. 

Takvim'de yer alan habere göre; MasterChef Güzide Mertcan'ın yeni villasının içinde yok yok. MasterChef yarışmasıyla adını duyuran ve yarışma sonrasında Başakşehir'deki lüks villasıyla gündeme gelen Güzide Mertcan, Büyükçekmece'deki yeni evini video ile tanıttı. 

Mertcan'ın 7 milyon TL değerindeki lüks villasını satan Güzide, Başakşehir'de bir apartman dairesine taşındığını bu evin kendilerine yettiğini belirtmişti. YouTube kanalından sık sık video paylaşan Güzide, Büyükçekmece Alkent mahallesinde yeni aldığı ve taşınmak için hazırlıklarına başladığı ultra lüks villasını takipçilerine gezdirdi. 

Evin girişine büyük bir zeytin ağacı geleceğini belirten Güzide, bunu daha...