29 / 04 / 2024

GYODER A-Zye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri

GYODER A-Zye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Fahri Ateş tarafından kuruldu.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

GYODER A-Zye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri Haberi

GYODER A-Zye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri düzenliyor.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri, GYODER GYF Komitesi Başkanı ve 24 Portföy Genel Müdür Yardımcısı Berna Yiğit Sevindi ve GYODER Eğitim, Yayınlar ve Bilgi Üretimi Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ali Hepşen tarafından verilecek. 

A'dan Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu seminerinde alternatif yatırım ürünü olan GYF aşamalı şekilde değerlendirilecek. Seminer kapsamında gayrimenkul yatırım fonlarının A'dan Z'ye tanıtımı aşamalı şekilde yapılacak ve her bir aşamadaki süreçleri ve yatırımcılara sağlayacağı vergisel fırsatlar açıklanacak ve örneklerle desteklenecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Seminerin konu başlıkları şu şekilde belirlendi:

-Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Tanıtımı

-Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Altyapısı

-Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Çeşitleri

-Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Genel Esasları

-Gayrimenkul Yatırım Fonları Nelere Yatırım Yapabilir?

-Gayrimenkul Yatırım Fonlarının Avantajları

-Türkiye’deki Gayrimenkul Yatırım Fonları

-Dünyadaki Gayrimenkul Yatırım Fonları

-Gayrimenkul Yatırım...