09 / 05 / 2024

gyoder başkanı aziz torun konuşma

gyoder başkanı aziz torun konuşma

GYODER sektörün önemli konularım değerlendirmek adına ilk kez bir 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturdu. GYODER Başkanı Aziz Torun toplantıda maketten ev satışından mağdur olmamak için dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Feyzullah Yetgin yeniden GYODER Başkanı oldu!

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Feyzullah Yetgin GYODER'e resmen başkan oldu!

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin GYODER'in resmen başkanı oldu.

GYODER, sektöre ivme kazandıracak önemli adımlar atıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık." dedi.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Lüks konut projelerinde yerli mermer kullanma çağrısı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şeref Oğuz bugünkü yazısında, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu ve GYODER Başkanı Aziz Torun'un mermer sektörüne ilişkin görüşlerini anlattı.

GYODER'de başkan 24 Mayıs'ta belli olacak!

GYODER'den "GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!" başlıklı haberimize açıklama geldi. GYODER'in yeni başkanı 24 Mayıs'ta belli olacak.

KDV istisnası ve vatandaşlık hakkı gayrimenkulde cazibeyi artırdı!

Sabah Gazetesi yazarı Şeref Oğuz, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda yaşananları ve konuşulanları paylaştı. Yazısında, Tekfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Maliye Bakanı Naci Ağbal, GYODER Başkanı Aziz Torun'un konuşmalarına yer verdi.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

gyoder başkanı aziz torun konuşma Haberi

gyoder başkanı aziz torun konuşma

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER sektörün önemli konularım değerlendirmek adına bünyesi altında ilk kez bir 'Yüksek İstişare Kurulu' oluşturdu. GYODER Başkanı Aziz Torun, toplantıdaki değerlendirmeleri şu şekilde özetledi, "Özellikle maketten satış sonucu mağduriyetlerin oluşmasının önüne geçebilmek adına inşaat bitirme sigortası ve sektörün çürük elmalardan ayıklanması gerekliliğini tartıştık özellikle İstanbul da bir Gayrimenkul araştırma çalışması yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Kentsel dönüşümün ise sektör firmaları ile Belediye, TOKİ, gibi kamu otoritesini temsil eden kurumlar ile birlikte yürütülmesi gerektiği belirtildi." 


Yeni...