02 / 05 / 2024

gyoder dubai etkin yaptı

gyoder dubai etkin yaptı

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

GYODER üyeleri Cityscape fuarlarına birlikte katılacak!

GYODER Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımını ve temsilini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. GYODER'in açıklamasına göre Cityscape Dubai, Cityscape Kuveyt, Cityscape Cidde fuarlarına üye şirketler birlikte katılacak.

Gayrimenkulde Etkin Planlama Süreci semineri 9 Haziran'da!

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. GYODER Akademi, "Gayrimenkulde Dijidal Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci" eğitim semineri verecek. Seminer 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

GYODER'den Dubai'de etkin tanıtım!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Cityscape'te Türkiye’de doğru yatırımın nasıl yapılacağını anlattı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015’e katılarak, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu.

GYODER, Dubai'de Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırımın püf noktalarını anlattı.

Finans merkezi Dubai'de görücüye çıktı!

Dubai Cityscape Fuarı'nda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ve Maslak 1453'ü görücüye çıkaran Ağaoğlu, yabancıların ilgi odağı oldu. Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform oldu...

İstanbul Finans Merkezi Dubai Cityscape Fuarı'nda görücüye çıktı!

Dubai Cityscape Fuarı'nda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ve Maslak 1453'ü görücüye çıkaran Ağaoğlu, yabancıların ilgi odağı oldu. Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform oldu...

gyoder dubai etkin yaptı Haberi

gyoder dubai etkin yaptı

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan 'Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Dubai'de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye'de yatırımın püf noktalarını anlattı. GYODER'in, fuarın ikinci gününde Hürriyet gazetesi ile ortaklaşa düzenlediği "Neden Türkiye'ye Yatının Yapılmalı" panelinde Türkiye, İstanbul ve gayrimenkul sektörü ile ilgili detaylar anlatıldı. Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu. GYODER, fuar süresince Türkiye'deki en doğru yatırmam ipuçlarını uluslararası yatırımcılarla paylaştı. Fuarın ikinci gününde Hürriyet Gazetesi ile ortaklaşa düzenlenen "Neden Türkiye'ye Yatırım Yapılmalı" panelinde Tiirldye ve gayrimenkul sektörü hakkında detaylar katılımcılarla paylaşıldı. 


GYODER Başkanı Aziz Torun, fuara ilişkin görüşlerini dile getirirken, "Ülkemizdeki gayrimenkul...