09 / 05 / 2024

gyoder Dünya Şehircilik Günü

gyoder Dünya Şehircilik Günü

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin: “Dünya Şehircilik Günü’nde, herkesi şehircilik sorunlarıyla ilgili düşünmeye davet ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Dünya Bankası'ndan deprem bölgesine tam 1 milyar dolar kredi desteği!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Dünya Bankasının deprem bölgesindeki imar çalışmaları için 1 milyar dolarlık finansmanı onayladığını duyurdu. Özhaseki yaptığı açıklamada bunun 684,8 milyon dolarlık kısmının Bakanlığa tahsis edildiğini belirtti.

Dünya bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dünya Bankası'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin yeniden imar çalışmalarını desteklemek amacıyla 1 milyar dolar finansman sağlayacağını açıkladı. İşte detaylar...

GYODER 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya?' paneli 7 Ocak'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri' başlığıyla gerçekleştireceği oturumlarda sektördeki son gelişmeler değerlendirilecek...

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesi daha açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 10 millet bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "31 Mart’ın sonrasında ekonomimizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmayı göstermek zorundayız. Çevreyi koruyan, değer katan, kültür üreten, dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz." dedi.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda konuştu. Kurum, Türkiye'de 450 bin müteahhit olduğunu, bu sayı ile Türkiye'nin dünya genelinde ikinci sırada yer aldığını kaydetti.

GYODER, Dünya Konut Günü’nde kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklama yapan GYODER Başkanı Yetgin, "Türkiye’de dönüştürülmesi gereken 7.5 milyon konut bulunuyor. Zaman kaybetmeden, şehirlerimizin geleceğini de planlayarak bir an önce kentsel dönüşüm sürecini atlatmamız gerekiyor" dedi...

Dünya Şehircilik Günü'nde GYODER'den sektöre çağrı!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin: “Dünya Şehircilik Günü’nde, herkesi şehircilik sorunlarıyla ilgili düşünmeye davet ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı. 

Feyzullah Yetgin: Gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünya ile paylaşacağız!

GYODER’in 18. Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Dr. Feyzullah Yetgin, düzenlenen ilk basın toplantısında derneğin yeni dönem stratejisini anlattı. Yetgin: “Gayrimenkul 4.0 versiyonunu dünya ile paylaşıp bu söylemde öncü olacağız” dedi.

Kuyaş, Dünya Şehircilik Günü'nü kutluyor!

İnsanların hayatına değer katmak üzere yola çıkan KUYAŞ, yaşanabilir bir toplum yaratmak için, şehirciliğin önemini anımsatan ve öne çıkarmaya yardım eden bir gün olan 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü kutluyor.

Mehmet Özhaseki'den Dünya Şehircilik Günü mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

Dünya şehirciliği Türkiye'de konuşulacak!

Dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanının en profesyonel yarışması olan Golden City Awards 2016 yılının Ocak ayında Türkiye'de gerçekleştirilecek. Kazanan şehirde sürpriz organizasyonlar yapılacak.

gyoder Dünya Şehircilik Günü Haberi

gyoder Dünya Şehircilik Günü

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü olan GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Yetgin,  toplumu ve sektörü, şehircilik sorunlarıyla ilgili daha çok düşünmeye davet etti ve  Dünya Şehircilik Günü’nde, doğru şehirleşme bilincini oluşturmak adına kentsel dönüşümün önemini kamuoyuna anlatmalıyız” dedi.

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, her yıl 8 Kasım’da kutlanan Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “İnsanlığa bir duyuru, sorumluları uyarma ve toplumun planlamaya etkin bir biçimde katılımı için Arjantin’den yükselen çağrı, tüm dünyada ‘Dünya Şehircilik Günü’ olarak kutlanıyor. Dünya Şehircilik Günü’nde, toplumun daha fazla bilinçlenmesi için herkesi şehircilik sorunlarıyla ilgili düşünmeye davet ediyoruz” diye...