06 / 05 / 2024

gyoder istanbul ticaret üniversitesi

gyoder istanbul ticaret üniversitesi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER ve Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi önemli bir işbirliğine imza atıyor...

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İşverenden refah payına tepki! İstanbul Ticaret Odası Başkanı açıklama yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete zam yapılmadan önce enflasyon ve refah payı artışı yapılacağını duyurmuştu. Ancak İTO Başkanı Şekip Avdagiç’ten gelen açıklamaya göre yeni asgari ücret zammı için refah payı artışı istenmediğini belirtti. 

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan konut satışları açıklaması! 

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimine ilişkin açıklamalarda bulundu...

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

İstanbul Ticaret Sarayı'nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı büyük talep görüyor. 500’e yakın ofis alanı ve 175 mağazadan oluşan merkezde kiralamaların yüzde 70’i şimdiden tamamlandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi bu yıl başlıyor!

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

İstanbul Vadi Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vadi Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Varol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

gyoder istanbul ticaret üniversitesi Haberi

gyoder istanbul ticaret üniversitesi

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER ve Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi önemli bir işbirliğine imza atıyor. GYODER ve İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından gayrimenkul sektörünün gelişimine yönelik ihtiyaç duyulan araştırmaları tespit etmek, gerçekleştirmek, referans veriler üretmek ve sektöre vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla kurulan, Türkiye’nin ilk ve tek “Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi”nin protokol imza töreni düzenlenecek. 


İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, GYODER Başkanı Aziz Torun, GYODER eğitim ve yayınlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Baz’ın katılımlarıyla 23 Mayıs 2013 günü   imza töreni...