10 / 05 / 2024

gyoder samsun ne zaman

gyoder samsun ne zaman

GYODER'in Türkiye’nin güçlü potansiyel barındıran kentler ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleştirdiği "Gelişen Kentler Zirvesi" nin 5.si 6-7 Kasım tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek...

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun zamandır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun 3'üncü Etap OMÜ Kampüsiçi Raylı Sistem Hattı'nın test sürüşüne katıldı.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Türkiye’de ne yapsan satarsın dönemi bitti!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin “Artık Türkiye’de ‘ne yapsan satarsın’ dönemi bitti. Daha planlı büyümeli, finansal enstrümanlarla sektörü güçlendirmeliyiz” diye açıklama yaptı.

TOKİ 50 bin konut Samsun detayları 2019!

TOKİ 50 bin konut Samsun 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Samsun 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Samsun 2019 fiyatları ne kadar? 

gyoder samsun ne zaman Haberi

gyoder samsun ne zaman


GYODER'in Türkiye’nin güçlü potansiyel barındıran kentler ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği projesi "Gelişen Kentler Zirvesi" nin 5. si 6-7 Kasım tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek. 


Karadeniz kıyılarının okşadığı, lebiderya şehir Samsun'da Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı. GYODER'in Samsun'da düzenleyeceği zirvede gayrimenkul yatırımcıları, proje geliştiriciler, danışmanlar, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinden oluşan pek çok katılımcı yer alacak.


Gelişen Kentler Zirvesi programında sektör uzmanlarından ekonomi ve gayrimenkul sektörüne ilişkin son değerlendirmeleri dinleme imkanı, yeni yatırım, ortaklık ve işbirliği fırsatları, yatırım potansiyeli taşıyan alanlara teknik geziler gibi olanaklar sunulacak.


GYODER Samsun "Gelişen Kentler Zirvesi" 6-7 Kasım tarihleri arasında...