29 / 04 / 2024

GYODER Zirvesi için geri sayım başladı

GYODER Zirvesi için geri sayım başladı

GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısını Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleştiriyor...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Eminevim'den güçlü ekonomi için 2023 hedeflerine destek!

Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma misyonu çerçevesinde gerçekleştirilen “2. Türkiye 2023 Zirvesi” İstanbul’da yapıldı. Tasarrufa dayalı faizsiz sistemle Türkiye ekonomisine senede 5 milyar lira katkı veren Eminevim, güçlü ekonomi için destek verdi.

Konuttaki stok alım için fırsat!

Konutta stokların 2 yılda eriyeceğini söyleyen GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, bu dönemin alım için bir fırsat oluşturduğunu söyledi. 

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak için çözüm önerileri!

Gayrimenkul sektörünün 2018’de yüzde 2.3 oranında büyüme kaydettiğini ve umut verici bir tablo ortaya koyduğunu söyleyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, sektörü canlandırmak için çözüm önerilerini sıraladı.

3 milyar dolarlık yatırım için ilk adım atıldı!

İstanbul'da gerçekleşen "Badeer İş Dünyası ve Yatırım Fırsatları Zirvesi"nin sonuç raporu açıklandı. Zirve ile 3 milyar dolarlık yabancı yatırımın Türkiye'ye çekilmesi için ilk adım atıldı.

Konut almak için yarını beklemeyin!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleştirildi. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Konut almak için ihtiyacınız ve birikiminiz varsa yarını beklemeyin. Bu fiyatta, bu lokasyondaki konutu bulamayacaksınız, başkası alacak. Konut almanın zamanı mı? Tarihinde böyle bir zaman görmedim" dedi..

İnşaat sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Raporda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri verildi...

GYODER Zirvesi için geri sayım başladı Haberi

GYODER Zirvesi için geri sayım başladı

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun'da düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nin 6'ncısını Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleştiriyor. Gelişen Kentler Zirvesi'nde, 'Kayseri'ye Bakış ve Yatırım Fırsatları', 'Mevzuattan Üç Gündem Üç Yorum' ve 'Kayseri'de Ahi Evran Geleneği' oturumlarının yanı sıra konuk konuşmacıların gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmeleri yer alacak. Zirvenin konuk konuşmacısı BGC Partners Baş Ekonomisti Özgür Altuğ, Türkiye ve dünya ekonomisini değerlendirirken, gayrimenkul sektöründeki arz talep dengesini, satış rakamlarını ve konut kredilerini detaylarıyla katılımcılarla paylaşacak. Moderatörlüğünü GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve EPOS Kurucu Ortağı Neşecan Çekici'nin yapacağı "Kayseri'ye Bakış ve Yatırım Fırsatları" oturumunda, son yıllarda hızla gelişen ve büyük potansiyel taşıyan Kayseri'nin ekonomik ve demografik yapısı ile yatırım fırsatları...