03 / 05 / 2024

H And L Yatırım adres 

H And L Yatırım adres 

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

2014'te 3 maaşla iPhone alınıyordu! iPhone almak artık hâyâl mi oldu? İşte yıllara göre iPhone ve asgari ücret!

Güçlü dolar ile iPhone'un fiyatı da yıldan yıla artıyor. iPhone'un fiyatı son on yılda asgari ücrete göre ne kadar arttı Bu soruyu cevaplamak için somut tablolar ve grafikler sağladık.

Vatandaş palamuttan sonra hamsi ve lüfere de doyacak!

Yeni balık avı sezonunda palamut bolluğunda geçen seneye göre 10 kata varan artış yaşandı. Lüfer ve hamside de bu ayın sonundan itibaren bereket bekleniyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Golden Home Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te A.H.Abdelfadıl Mohamed  tarafından kuruldu. 

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Luay Zouzou tarafından kuruldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

23 sanayi tesisi lüks projelere dönüşüyor!

İstanbul'da fabrikaların şehir dışına taşınması sonucu boşa çıkan arazilerde son yıllarda hızla lüks konut, ofis, AVM ve oteller yapılıyor. Son beş yılda 23 fabrika, konut, otel ya da ofise dönüştü.

İzmit Ekolojik Pazar açılıyor!

İzmit Belediyesi, 41 Burda AVM ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği ortaklığında kurulan pazarda ilk etapta 27 tezgâh açılıyor Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazardaki tezgah sayısının önümüzdeki günlerde 50’ye çıkartılması planlanıyor.

H And L Yatırım adres  Haberi

H And L Yatırım adres 

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Hacıahmet Mah.Yahya Köprüsü Sk.No.3-5/38...