29 / 04 / 2024

h and min türkiye mağazaları

h and min türkiye mağazaları

H&M, eylülde 6 yeni mağaza açacak. Böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 29'a çıkaracak. Ankara ve İstanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak.

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Aile Bakanlığı'ndan ani hamle! Jet hızıyla parayı hesaba geçirmeye başladılar

Aile Bakanlığı tarafından verilen desteklerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bakanlık sürpriz bir şekilde vatandaşların parasını hesaplara hızlı bir şekilde geçirdi.

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

İmalat sanayiinde yaşana daralma temmuz ayında hız kazandı. Üretim ve yeni siparişlerde korona virüs salgınının ilk dalgasından bu yana en belirgin ivme kaybı yaşandı. Temmuz ayında Türkiye imalat sanayii satın alma yöneticileri endeksi 46.9'a geriledi.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesmiyor!

İnşaat sektöründe maliyet artışları hız kesmiyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründeki maliyetlerde yüzde 140-150 artış yaşandığına vurgu yaptı ve konut fiyatlarının artacağına dikkat çekti.

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

H And L Yatırım Yönetimi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Weı Lu tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış yeni yatırımları hızlandıracak!

Düşük kredi oranı ve kampanyaların etkisiyle konut satışlarında rekorların yaşandığını dile getiren sektör temsilcileri, yeni dönemde stokların erimesiyle yatırımların hız kazanacağını söylüyor.

Gayrimenkul sektörü en hızlı günlerini yaşıyor!

Koronavirüs salgını sürecinden sonra gayrimenkul sektörü en hızlı dönemlerinden birini yaşamaya başladı. Kamu bankalarının 1 Haziran 2020’de hayata geçirdiği kredi paketi sonrasında konut kredi kullanımlarında rekor artış yaşandı.

Kayseri Kocasinan Çandır Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi tarafından Gevhernesibe Mahallesi’nde başlatılan 200 yıllık tarihi Çandır Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

h and min türkiye mağazaları Haberi

h and min türkiye mağazaları


H&M, eylülde 6 yeni mağaza açacak. Böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 29'a çıkaracak. Ankara ve İstanbul'da açacağı mağazaların yanı sıra Tokat ve Sakarya da H&M'in yatırım yapacağı iller arasına katılacak. H&M mağazaları İstanbul'da Özdilek AVM ve Aqua Florya, Ankara'da Antares ve Park Vera AVM, Tokat'ta Novada Tokat AVM, Sakarya'da ise Serpan Park AVM'de açılacak. H&M'in dünya genelinde açacağı 10 flagship (amiral gemisi) mağazasından biri olan Bağdat Caddesi'nin hazırlıkları ise...