17 / 05 / 2024

h m bağdat caddesi

h m bağdat caddesi

H&M’in İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığı amiral mağazası, şirketin tüm dünyada 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Mağaza 6 katlı olarak tasarlandı...

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak! Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Hemen bakın!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek amacıyla uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek. Peki uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Uzman erbaş alımı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alıyor! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başladı mı? Hemen bakın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı'na 85 bin personel alımı gerçekleştirileceğini duyurmasından sonra konuyla ilgili aramalar hızlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başladı mı? Hemen bakın...

TOKİ'den dar gelirlilere son dakika müjdesi! 81 ildeki 150 bin konut için geri sayım başladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 81 kentte inşa edeceği projeler için geri sayım başladı. Söz konusu projeler için yüzde 10 peşinatın yanı sıra 180-240 ay vade imkanı sağlanacak.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

İzmir'de jet hızıyla dev dönüşüm başlıyor!

Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğünde deprem sonrasında kentsel dönüşüm başlıyor. İlk etapta inşa edilecek konutların teslimi Ağustos'ta yapılacak. 

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurularında son gün ne zaman?

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları hızla sürüyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından internet sitesinden yayımlanan ilan değerlendirildiğinde 87 sözleşmeli personel bu süreç içerisinde istihdam sağlanacak.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

h m bağdat caddesi Haberi

h m bağdat caddesi

İsveçli perakende devi Hennes&Mauritz’in (H&M) Türkiye’de beklenen amiral mağazası dün İstanbul’un en popüler alışveriş caddesi olan Bağdat Caddesi’nde hizmete girdi. Cadde mağazası, H&M’in tüm dünyada yalnızca 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Flagship (amiral mağaza) adı verilen bu mağazalardan dünyada sadece Londra, New York, Las Vegas, Milano, Roma, Rotterdam, Tokyo, Lizbon, Stockholm gibi şehirlerde bulunuyor.


Açılıştan önceki gece düzenlenen özel davete katılan H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Türkiye’de ilk flagship mağazamızı açmaktan, hem Türkiye’nin hem de dünyanın en gösterişli caddelerinden birinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


Altı katlı mağaza

H&M Bağdat’ın  ilkleri sunacakları bir mağaza olacağını kaydeden Coellner, “Yeni mağazayı dünya Moda arenasındaki en iyiler arasına katmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Türkiye’deki ilk flagship H&M mağazası, 3 bin 200 metrekare...