11 / 05 / 2024

H.Abdulazız H. Alsunaıdı

H.Abdulazız H. Alsunaıdı

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, H.Abdulazız H. Alsunaıdı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut fiyatlarındaki düşüş hızlandı!

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de yeni konut satışlarında yaşanan düşüş bu yılın Mart ayında yavaşlasa da, konut fiyatları yıllık bazda daha hızlı düşüş gösterdi. İşte The Wall Street Journal'ın Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı o rakamlar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Piyasaların gözü kulağı ABD’de! Fed faizleri ne kadar artıracak?

Para piyasaları Fed’in faiz kararını merakla bekliyor. Fed üyelerinden son gelen mesajlara bakılırsa, Banka’nın bu yılın ilk toplantısında faiz artış hızında vites düşürmesi bekleniyor.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Enflasyon düşünce aylık doğal gaz faturası, sigara parası, benzin gideri de düşecek mi?

Dünya Gazetesi Yazarı Alaattin Aktaş enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 40 - 50 düşeceğini belirterek, "Enflasyonun düşmesi olarak ifade edilen bu kavram enflasyon hızının düşmesidir" dedi.

Otomobil piyasasında bir efsanenin sonu geldi! Dizel araba satışları düşüyor elektrikli oto satışları artıyor

Kısa bir süre öncesine kadar piyasada en çok rağbet gören otomobil tipi olarak bilinen dizel motorlu araçlar mazotun 30 liraya kadar yükselmesi ve elektrikli otomobil üretminin hız kazanması nedeniyle düşüşe geçti. Dizel motorlu araçlar yakın bir tarihte üretimden tamamen kaldırılacak.

Türkiye'de bu alanlara yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Doları altını borsayı bir kenara bırakın

Türkiye ve dünyada son dönemde ortaya çıkan gıda krizi çok önemli bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. Yatırım için sektör arayan girişimcilere kazanç garantisi verildi. İşte detaylar...

Altın fiyatları hızla düşüyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? 27 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları Rusya Ukrayna Savaşı'ndan dolayı düşmeye devam ediyor. Altının onsu 27 Nisan günü hızla düşüyor. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın, tam altın Ata altın kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

H.Abdulazız H. Alsunaıdı Haberi

H.Abdulazız H. Alsunaıdı

Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, H.Abdulazız H. Alsunaıdı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu.


Awtar Yatırım Emlak Eğitim İnşaat Müteahhitlik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; A - 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek, 5. Konusu ile ilgili yurt içinde ve dışındaki kuruluşların temsilciliğini acentalığını almak, acentalıklar vermek ve ortaklıklar yapmak. 6. Konusu ile ilgili her türlü mümessillikleri almak ithalat ihracat ve dahili...