07 / 05 / 2024

Hacettepe Üniversitesi kiralık dükkan

Hacettepe Üniversitesi kiralık dükkan

Hacettepe Üniversitesi, Beytepe yerleşkesinde yer alan 10 iş yerini kiraya veriyor. Kiraya verilecek dükkanların kira bedelleri 96 bin TL'den başlıyor, 538 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor. 

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Hacettepe Üniversitesi'nden kiralık iş yeri! 

Hacettepe Üniversitesi, Beytepe yerleşkesinde yer alan 10 iş yerini kiraya veriyor. Kiraya verilecek dükkanların kira bedelleri 96 bin TL'den başlıyor, 538 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor. 

Kiralık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

sahibinden ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi  (BETAM) işbirliği ile hazırlanan “Konut Piyasası Görünümü” raporunun 4'üncüsü açıklandı. Rapora göre, baharın başlaması ile birlikte satılık ve kiralık konut sektörleri hareketlendi. 

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Hacettepe Üniversitesi yapım ihalesi sonuçlandı!

YAPI işleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Hacettepe Üniversitesi 2014/ 58671 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki arazi için TOKİ'yle anlaştı.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe'deki 350 dönüm arazi için TOKİ'yle anlaştı. İmar geçmesi durumunda arazinin değeri 2-3 milyar TL'yi bulacak. Üniversite borç yükünden kurtulacak

Türkiye'nin en büyük teknokenti Hacettepe Üniversitesi'ne!

Hacettepe Üniversitesi Teknokent'te yapımı devam eden bloklar haziranda tamamlanınca toplam alanı 103 metrekare olacak Hacettepe Teknokenti'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor..

Hacettepe Üniversitesi'nden satılık 12 arsa!

Hacettepe Üniversitesi tarafından Çankaya'da bulunan 12 arsa 6 milyon 213 bin 340 bin TL'ye Kapalı Teklif Usulü ile 6 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Hacettepe Üniversitesi'nden Çankaya'da 1.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Hacettepe Üniversitesi tarafından Çankaya Lordumu'da bulunan 2 tarla nitelikli arsanın satışı 1 milyon 692 bin TL'ye 7 Nisan 2015 Salı günü ihale edilecek.

Hacettepe Üniversitesi kiralık dükkan Haberi

Hacettepe Üniversitesi kiralık dükkan

Hacettepe Üniversitesi tarafından, Beytepe yerleşkesinde yer alan 10 iş yeri kiraya veriliyor. İş yerlerinin kiralama ihalesi 8 Mart tarihinde saat 10:00'da yapılacak. 

Kiraya verilecek dükkanlar arasında, cafe, döner-kebap, lokanta, restaurant, pastane, pide - kebap, fast food, cafe oyun ve kafeterya gibi alanlar yer alıyor. 

Kiraya verilecek dükkanların kira bedelleri 96 bin TL'den başlıyor, 538 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor. İş yerlerinin büyüklükleri ise 36 metrekare ile 565,36 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İlan metni:

Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazların kiralama ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile Hacettepe Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı toplantı odasında 08/03/2022 Salı, ve 09/03/2022 Çarşamba günü toplanacak komisyon huzurunda yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.
İstekliler kiralamaya ait şartnameleri...