15 / 05 / 2024

Hafele ankara öğrenci rezidansı

Hafele ankara öğrenci rezidansı

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, okullara yakın olan otellerin, öğrenci yurtlarına dönüşmesini kaleme aldı. İşte o haber...

Ankara'da 250 bin öğrenciye 500 TL kırtasiye desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için maddi durumu yetersiz ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği sunacak. İşte ayrıntılar...

Ankara'da toplu topla taşımaya zam geldi! Tam ve öğrenci bileti kaç para oldu?

Yeni yılla birlikte iğneden ipliğe her kalem ürün ve hizmete gelen zammın ardından belediyeler de verdikleri hizmetlerde fiyat artışları yapmaya başladı. Bunun en son örneği, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ücretlerine yaptığı zam oldu. Peki yeni zamla öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Öğrenci yurt ücretleri belli oldu! Büyük zam, böylesi görülmedi! İstanbul, Ankara, İzmir yurt ücretleri ne kadar?

Son bir sene içinde ev kira fiyatları yüzde 140'a varan oranda yükselirken özel öğrenci yurt ücretlerine de zam geldi. Yurt ücretleri ne kadar 2022? İstanbul, Ankara ve İzmir yurt ücretleri kaç para oldu? İşte öğrenci yurt ücretleri 4 Ağustos 2022...

Ankara'da yüksek kiralara yönelik protesto!

Ankara'da bir grup öğrenci yüksek kiraları protesto etmek için eylem düzenledi. 

Ankara'da kira fiyatları tavan yaptı!

Yüze yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber memur ve öğrenci kenti Ankara'da emlak sektörü hareketlendi. Kentte kira ücretleri yüzde 30 zamlandı. 

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Güdül Kent Müzesi ve Öğrenci Yurdu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, toplu açılış töreni için Güdül’deydi.

Hafele ankara öğrenci rezidansı Haberi

Hafele ankara öğrenci rezidansı


Turizm sektöründeki daralmayla birlikte üniversitelere yakın projelendirilen oteller sektörde giderek büyüyen bir alana dönüşmeye başlayan öğrenci yurtlarına kaymaya başlıyor. Türkiye’de bunu başını çeken il ise halihazırda Avrupa’nın en fazla üniversite öğrencisine sahip il olan İstanbul’da yaşandı. Türkiye genelinde bulunan 3.2 milyon üniversite öğrencisinin 600 bine yakın bölümü ise İstanbul’deki üniversitelerde eğitim görüyor. Ancak artan öğrenci sayısına karşın öğrenci yurtları yeterli değil. Bu nedenle öğrenciler çocunlukla üniversite çevrelerindeki küçük küçük evlerde kalmak zorunda kalıyor. Bunu gören Nef, Bilgili gibi büyük grupların yanı sıra başka markaların da bu alana yaptırım yaptığını gözlemliyoruz. Hatta Serdar Bilgili’nin kurduğu öğrenci yurdunun çoğunluk hissesini Dubai merkezli yatırım fonu Abraaj Group satın aldı.


Gayrimenkul pazarına sunduğu mutfak tasarım ve aksesuarlarıyla tanınan Hafele Türkiye’de pazarın büyümesini görerek bu...