20 / 05 / 2024

Hafriyat dökmenin cezası ne kadar

Hafriyat dökmenin cezası ne kadar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve de taşıtanlara ayrı ayrı 3 bin lira ceza verecek...

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde kritik karar: Dönüşümü engelleyenlere para cezası uygulanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, geçtiğimiz ay başlanan Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şürası'nda 107 öneri gündeme geldi. Öneriler arasında kentsel dönüşümü engelleyenlere para cezası yer alıyor. İşte detaylar...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Bakan Tekin yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yeni kuralları tek tek açıkladı! Uymayana disiplin cezası!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yasakları açıkladı.  Öğrenciler yeni tedbirler ile yeni döneme başlarken yeni kurallara uymayanlara disiplin cezası verilecek. İşte yeni yasaklar... 

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

O işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle başlıyor! Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

Cirosu 3 milyon TL ve üzerinde olan işletmeler için yeni düzenleme 1 Temmuz itibariyle resmen başlıyor. Bunu yapanlara usulsüzlük cezası verilecek!

TBMM'de kira düzenlemesi gündemde: Yüzde 25'e uymayan ev sahibine 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yeni dönemde kira düzenlemesi gibi önemli yasaların hayata geçirilmesini planlamaktadır. Kira artışını sınırlayan düzenlemenin süresinin uzatılması beklenirken, fahiş kira artışı yapanlara 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanmakta...

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüsra Hafriyat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Tatar tarafından kuruldu.

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Hafriyat İş Makinaları İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Çelik tarafından kuruldu.

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Tokdemir tarafından kuruldu.

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hafriyat dökmenin cezası ne kadar Haberi

Hafriyat dökmenin cezası ne kadar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 20 yıllık kentsel dönüşüm sürecinde ortaya çıkacak inşaat ve yıkıntı atıklarının geri dönüştürülerek, kullanılmasını teşvik edecek.


Bakanlık, inşaat atıklarının, geri dönüşüm merkezleri dışına götürülmesi ve istenmeyen yerlere dökülmesini getireceği sıkı tedbirlerle önleyecek.


İmar Kanunu'nda yapılacak düzenlemeyle hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarını, Bakanlıkça belirlenen esaslara aykırı ve ilgili idareden izin almadan taşıyanlara ve taşıtanlara ayrı ayrı 3 bin lira ceza uygulanacak. Geri kazanan, geri dönüştüren, tekrar kullanan veya bertaraf edenlere ise 5 bin lira idari para cezası verilecek.


-"Sıfır atık" hedefi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, geçen yıl 5 Ekim'de ülke genelinde kentsel dönüşüm seferberliğini başlattı. Şu ana kadar 250 bin bağımsız bölümün dönüşümü gerçekleştirildi.


"Sıfır atık" parolasıyla yola çıkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...