09 / 05 / 2024

Hakan Doğanay kimdir

Hakan Doğanay kimdir

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay turizmin 12 aya yayılması için Kars bölgesindeki bütün turizm destinasyonlarının işlenmesi gerektiğini söyledi. Sarıkamış ilçesinde turizm faaliyetlerinin dört mevsim yapılması hedefleniyor...

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Hakan Doğanay kimdir Haberi

Hakan Doğanay kimdir

Türkiye'de kış turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesinde turizm faaliyetlerinin dört mevsim yapılması hedefleniyor. 


İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, AA muhabirine, turizmin 12 aya yayılması için Kars bölgesindeki bütün turizm destinasyonlarının işlenmesi gerektiğini söyledi. 


Yeni turizm çeşitlerinin de gelişmesi için çalışma yaptıklarını anlatan Doğanay, kültür, tarih ve inanç turizminin yanı sıra kongre turizminin de özellikle bölgenin gelişmesinde önemli rol oynayacağını ifade etti. 


Kongre turizminin altyapısını oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Doğanay, şöyle dedi: "Bölgede en az bin 500 kişilik kongre merkezleri yapılması gerekir. Şu anda otellerin toplantı salonlarında küçük toplantı, sempozyum gibi şeyler yapabiliyoruz. Yaz aylarında batı bölgelerinde böyle organizasyonlar zor oluyor. Bizim burada yaz mevsimi yayla havasında serin geçiyor. Bu nedenle kongre turizmi, eko turizmi, yayla turizmi açısından, sportif...