27 / 04 / 2024

Hakan Genç kimdir

Hakan Genç kimdir

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Hakan Aran kimdir? İş Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Hakan Aran ne zaman ve nerede doğdu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hakan Aran’ın biyografisi...

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hakan Genç kimdir Haberi

Hakan Genç kimdir

Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Son olarak Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Genç, 19 Şubat 2018 tarihi itibariyle göreve başladı. 

1984 Almanya - Heidelberg doğumlu Hakan Genç, Almanya Darmstadt Üniversitesi Dijital Medya Bölümü’nden mezun oldu. Almanya’da United Film’in Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra, Türkiye’ye dönüş yaptı. Gayrimenkul sektöründeki kariyerine 2014 yılında DKY İnşaat’da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak başladı. Genç, iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor. Eroğlu bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler gerçkleştirdi ve gerçekleştirdiği projelerin toplam büyüklüğü 2,6 milyon metrekareye ulaştı. Eroğlu Gayrimenkul, yeni projeler...