17 / 05 / 2024

Hakan İçen

Hakan İçen

Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Turan, Vural Akdağ, H. Şenol Recep Özkan, Hakan İçen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Hakan Fidan ‘Takip ediyoruz’ demişti! KKTC’de yabancıya mülk satışı yüzde 0.77!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “MİT ve Dışişleri takip ediyor” dediği KKTC’de yabancılara taşınmaz mal satışı KKTC’nin en kritik sorunları arasında ön plana çıkarken, KKTC Meclisi’ne gönderilmek istenen tasarı tartışma yarattı.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Enerji tüketiminde alışkanlıklar değişiyor! Yenilenebilir enerjiler her geçen gün değerleniyor!

Alaca Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Alaca, "Yenilenebilir enerji hem çevresel hem de ticari anlamda ülkemizin elindeki en büyük kozlardan biri haline gelmelidir" dedi. Yenilenebilir enerjinin ülkeler açısından öneminin her geçen gün arttığını da ekledi. İşte haberin detayları…

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Emlak Konut GYO, sektör ve ülke ekonomisine katkı sunmaya aralıksız devam ediyor. Şirket, yeni yatırımlar ve proje teslimlerini hızla sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gayrimenkulün yatırımcılar için en doğru yatırım aracı olduğunu söyledi.

Konut almak için en uygun dönem!

EGİAD Başkanı Hakan İnci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle konut sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İnci, ev almak için en uygun dönem olduğunu söyledi.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

İmar barışında en büyük sorun yanlış beyan!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşlara imar uyarısında bulundu. Çatalkaya, ‘İmar barışı’ ile ilgili bugüne kadar en çok karşılaşılan sorunun yanlış beyan olduğunu belirtti.

Sorsan Yapı Malzemeleri Kimya Otomotiv Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorsan Yapı Malzemeleri Kimya Otomotiv Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şen tarafından kuruldu. 

Prefabrik evlere en çok talebin olduğu il Antalya!

Prefabrik evler en çok Antalya'da tercih edildi. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Antalya bölgesindeki talep artışında Aksu ilçesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz satış ofisimizin büyük katkısı oldu." dedi...

Hakan İçen Haberi

Hakan İçen

Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Turan, Vural Akdağ, H. Şenol Recep Özkan, Hakan İçen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Marmara Girişim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket kamu ve şahıs mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yapabilir, kat karşılığı inşaat yapabilir. Alt yapı ve diğer tesisleri kurabilir, mevcut tesisleri devralarak her nevi inşaat taahhüt hizmetleri ile ilgili işlemlerin sistemini planlı, programlı ve etkin bir biçimde sağlayabilir ve işletebilir. Bu faaliyetlerle ilgili her türlü inşaat, taahhüt hizmetleri ile ilgili mal ve hizmet alabilir, satabilir, ithalat, ihracat ve imalatını yapabilir. Şirket bu amaca ulaşmak için;   1. Yurt içi veya yurtdışı gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum...