05 / 05 / 2024

Hakan Kayalık

Hakan Kayalık

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık'ı ağırlıyor

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bugün saat 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da olan 4.3 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak '' Gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir.'' dedi. 

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Bogaziçi Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Ceylan ve Hakan Saçık ortaklığında kuruldu.

200 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Arsa alacaklar şimdi bakın! 

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Uşak ili, Eşme ilçesi, Kayalı Köyü'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları...

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

İzmir'in yapı envanteri çıkarılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin yapı envanterinin çıkarılacağını belirterek,  “Depremin ardından gördük ki daha sert yamaç ve kayalık zeminlere kent kurulumu yapmalıyız” dedi.

İzmir'de ev kiralarında şok artış!

İzmir’de 115 kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan depremin ardından riskli bölgelerden kaçış başladı. Taşınmak için ilk tercih olan kayalık zeminli bölgelerde konut sahiplerinin kiralara yaptığı zam ise tepkilere neden oldu. Deprem öncesi 2-3 bin TL olan kiraların 4 bin TL'ye çıktığı belirtildi. 

Uzmanlar kıyı kesimleri uyardı!

İzmir fayının kırılması durumunda özellikle şehrin kıyı ve ova bölgeleri üzerindeki binalar hasar görecek. 6.5 -7 üzeri büyüklükteki depremde kayalık bölgeler daha az etkilenecek. Yerbilimciler acil olarak önlem alınması uyarısını yapıyor. 

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylift İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gök ve Vural Duman ortaklığında kuruldu. 

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Hakan Kayalık Haberi

Hakan Kayalık

Türkiye'nin tek emlak konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'da hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde Coldwell Banker Adım Gayrimenkul Brokeri Hakan Kayalık'ı konuk ediyor.


Tebernüş Kireçci ve konuğu Kayalık, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 11:30'da canlı yayınlanacak programda konut sektörünü konuşacaklar.


Kireçci ve Kayalık'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebiliyor.


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri, www.emlakkulisi.tv adresinden...