28 / 04 / 2024

hakan pehlivanoğlu

hakan pehlivanoğlu

Mono Terrace projesi, İzmirlilerin yanı sıra İstanbul, Denizli, Bursa ve yurtdışından da yoğun talep görüyor. Hakan Pehlivanoğlu "Karşıyaka, Torbalı, Narlıdere ve Güzelbahçe'de de büyük çaplı projelere imza atmak için çalışıyoruz" dedi

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Türk bilim insanları, her depremde konuşulan teoriyi resmen çürüttü! Meğer asıl gerçek buymuş!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Geomatik Mühendisliği alanında çalışan Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, depremlerden önce atmosferde gerçekleşen elektron hareketlerini araştıran bir makale yayınladı ve ilginç sonuçlara ulaştı.

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Furkan Balekoğlu ve Hakan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Binalar uygun zemin koşullarında inşa edilmeli!

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Düzce'de dün saat 15.40'ta yaşanan 5.0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamasında binaların uygun zemin koşullarında inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

hakan pehlivanoğlu Haberi

hakan pehlivanoğlu


Mono Yapı'nın Çeşme'de tamamladığı Mono Terrace projesi, İzmirlilerin yanı sıra İstanbul, Denizli, Bursa ve yurtdışından da yoğun talep görüyor. Mono Terrace'ı 13 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını dile getiren Mono Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu, "Sektörün ilham alacağı bir seviyede gerçekleştirdiğimiz Mono Terrace projesi 2014 yazında Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.


Doğal vadi etkisi

Mono Terrace'ın Çeşme merkeze ve marinaya 1.5 kilometre, Ayayorgi Koyu'na 2.5 kilometre, Boyalık Sahili'ne ise yürüme mesafesinde olduğunu söyleyen Pehlivanoğlu, "Projemizde muhteşem ve eşsiz deniz manzarasını korumak adına her villa farklı açı ile konumlandırıldı. Doğal bir vadi etkisi ile Türkiye'nin en güzel koylarından biri olan Boyalık Sahili'nde güneşin doğuşunu ve batışını 270 derece açı ile izleme şansı sunuyoruz" diye konuştu. Yaklaşık 5 yıldır inşaat sektörüne...